Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγηση για την απώλεια που τη συγκλόνισε -«Μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δυνατός»

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/02) η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην ξαφνική απώλεια του βαφτισιμιού της, η οποία τη συγκλόνισε.

«Μιλάμε για ένα τρομερά δυνατό παιδί και δύο δυνατούς γονείς. Εμένα μου έδιναν δύναμη να μπορώ να υπάρξω. Είμαι ένας άνθρωπος που στα ασήμαντα αγχώνομαι, αλλά στα δύσκολα έχω δύναμη. Υπήρχε ένα δέσιμο μεταξύ μας με πίστη, με ελπίδα, με δύναμη», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε στη συνέχεια ότι: «ένα σπουδαίο πλάσμα που ήταν μέχρι τελευταία στιγμή δυνατό και μας έδινε και εμάς δύναμη. Αλλά γκρεμίζονται όλα μετά. Δεν με έβαλε σε σκέψη να μην κάνω παιδιά.

Οι κουμπάροι μου, που τους σέβομαι και τους θαυμάζω πολύ, βλέπεις πώς μαζί με τον Μιχάλη και μέσα τους ζουν για την κόρη τους και για αυτούς και ο πόνος δεν φεύγει. Παίρνω τεράστια δύναμη από αυτούς!».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγους μήνες στο περιοδικό HELLO, η Ελισάβετ Μουτάφη μιλήσε για τις μεγάλες απώλειες που έχει βιώσει μέχρι σήμερα στη ζωή της.

«Ο χαμός της γιαγιάς και του παππού μου, οι οποίοι με μεγάλωσαν, με πόνεσε πολύ. Πρόσφατα, όμως, έχασα τον πατέρα μου, στον οποίο είχα μεγάλη αδυναμία, είχα μια εξάρτηση από εκείνον. Το να χάνεις το γονιό σου, και μάλιστα σε μια ηλικία κατά την οποία συνειδητοποιείς πράγματα, μοιάζει δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά μάλλον το κάνω με έναν τρόπο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Πριν από αυτό, μια άλλη προσωπική τραγωδία ήταν όταν έχασα το βαφτιστήρι μου, 13 χρόνων. Από εκεί και πέρα, πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου και κατάλαβα τη ματαιότητα των πραγμάτων. Μια τέτοια απώλεια αλλάζει τον τρόπο της σκέψης σου», είχε πει η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Κατιάνα Μπαλανίκα για τον ρόλο της στο «Ντόλτσε Βίτα» -«Αντιμετώπιζα τα πράγματα όπως οι gay φίλοι μου»

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Έλενα Χριστοπούλου: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Αποστόλη Κώτση -«Δεν έχω γνωρίσει άλλον σαν αυτόν»

Keywords
Τυχαία Θέματα