Ελίνα Τζένγκο: «Οι γονείς μου είναι Αλβανοί, αν και γεννήθηκα στην Ελλάδα δεν είχα…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (27/9) η Ελίνα Τζένγκο.

Η 19χρονη αθλήτρια, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μόναχο, πραγματοποιώντας μια τρομερή βολή στα 65.81μ. παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την οικογένειά της, την καταγωγή της, καθώς και για την ελληνική υπηκοότητα, την οποία πήρε το 2018.

«Μέχρι το 2018 δεν είχα την ελληνική υπηκοότητα. Οι γονείς μου είναι από την Αλβανία κι εγώ έχω γεννηθεί στην Ελλάδα,

όπως και η μικρή μου αδελφή. Πήρα την υπηκοότητα τόσο γρήγορα, στα 16, λόγω των επιδόσεων μου, αλλιώς θα καθυστερούσα περισσότερο να την πάρω. Για αυτόν το λόγο δεν μπορούσα να πάω να δω τον παππού μου και τη γιαγιά μου, που βρίσκονται στην Αλβανία.

Αν πήγαινα, θα είχα θέμα και δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην Ελλάδα. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα, όταν πήρα ταυτότητα. Πήγα να τους δω.

Εν μέρει το καταλαβαίνω που δεν θα αποκτήσουν οι γονείς μου την ελληνική υπηκοότητα αλλά όταν ένα παιδί γεννιέται στην Ελλάδα, πηγαίνει εδώ σχολείο, μαθαίνει τα ήθη κι έθιμα και τις παραδόσεις, είναι πολύ κρίμα. Μας στερούν τα όνειρα. Η μεγάλη μου αδερφή έχει πάρει υπηκοότητα, η μεσαία τώρα την περιμένει. Για τους γονείς μου ήταν πιο δύσκολο. Νιώθεις ότι είσαι ξένος, ενώ γεννιέσαι σε ένα μέρος. Ο μπαμπάς ήταν αστυνομικός στην Αλβανία και η μαμά δασκάλα. Τώρα ο μπαμπάς δουλεύει οικοδομή» εξομολογήθηκε η Ελίνα Τζένγκο.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη ένταση στην εκπομπή «Σήμερα»: Τους έκλεισαν τα μικρόφωνα και αυτοί συνέχισαν να τσακώνονται

Super Κική: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της -Το μήνυμα που της έστειλε

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα