Super Κική: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της -Το μήνυμα που της έστειλε

Η Super Κική αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στα story της ένα μήνυμα που έλαβε, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι».

«Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς, αλλά έχω κατάθλιψη, να προσέχεις στη γειτονιά», του απάντησε δημόσια η γνωστή Instagrammer.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Super Κική

αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι «αυτή τη φορά που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη, το νιώθω και εγώ. Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά.

Είμαι λίγο αγχωμένη. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι. Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση, έχω σκάσει και θέλω ό,τι και να γίνει να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνει και εσύ σε περίπτωση που νιώθεις την ίδια θλίψη».

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Παππά: Με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, στο κέντρο της Αθήνας

Eurovision 2023: Αυτές είναι οι δύο πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Η αλλαγή στην καθημερινότητά της λόγω της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα