Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η φωτογραφία και το μήνυμά μετά την αποχώρηση του Γκουντάρα από την εκπομπή της Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση των συνεργατών του κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια συνεργασίας μαζί της αποχωρεί από την εκπομπή.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που βρέθηκε δίπλα του, τον αποχαιρετά με έναν ιδιαίτερο και συγκινητικό τρόπο. Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος,

ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Ο Γρηγόρης που στις φωτογραφίες κοιτάει όπου να ‘ναι, ο Γρηγόρης ο ερευνολόγος, ο Γρηγόρης με το κινητό με πορτακι εν ετει 2014, ο Γρηγόρης με το ελβετικό δάνειο, ο Γρηγόρης που έχει σκίσει τη γάτα, ο κολλητός του Τσίτα, ο πρίγκιπας του Γέρακα. Είναι όλα αυτά. Αλλά είναι και ένας πανάξιος συνάδελφος, ένα κοφτερό μυαλό που πάντα έχει μια ενδιαφέρουσα οπτική να σου δώσει, ένα παιδί γεμάτο ευαισθησίες, ένας σύζυγος διαμάντι, ένας μπαμπάς πρότυπο. Είναι ο Γρηγόρης ο διπλανός μου, ο Γρηγόρης ο φίλος μου. Σε ευχαριστώ για όλα @g.goudaras, να είσαι σίγουρος πως θα μεγαλουργήσεις σε ό,τι κάνεις»

Δείτε την εικόνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα