Αυλαία για το Πρω1νό: Το ευχαριστώ της Φαίης, τα δάκρυα της Σταμάτη και η αποχώρηση του Κωνσταντινίδη

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Φαίη μας αφιέρωσε χρόνο στο να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό και όλους τους συνεργάτες της για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε. Αναφερόμενοι σε όλους ξεχωριστά μίλησε με τρυφερά λόγια ενώ τους έδωσε τον λόγο να αποχαιρετήσουν με το δικό τους τρόπο το κοινό!

Αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκπομπής και τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες άφησε για το τέλος τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της και συγκεκριμένα στο πάνελ του Πρω1νού. Η Σάσα Σταμάτη

δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της: «Σε ευχαριστούμε για όλα. Ήταν μια περίεργη χρονιά… Είμαι 7 χρόνια εδώ…», ξεκίνησε να λέει ενώ λύγισε μη μπορώντας να συνεχίσει.

Τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής την αποχώρησή του: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Πέρσι τέτοια εποχή πρωτομιλήσαμε στο τηλέφωνο για να είμαι στο Πρω1νό. Του χρόνου δεν θα είμαι, το έχουμε συζητήσει… Ήταν μία χρονιά πολύ όμορφη για εμένα, μου έχετε φέρει τύχη… Σας έχω μέσα στην καρδιά μου!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα