Ελεονώρα Μελέτη: Θυμάται τις αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της – Φωτογραφίες

Με αφορμή το Makeover στο GNTM, η Ελεονώρα Μελέτη γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τις δικές της αλλαγές μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι λάτρης των αλλαγών στα μαλλιά και έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της έχει δοκιμάσει διάφορα χρώματα και διάφορα μήκη.

Η οικοδέσποινα του «Mega Καλημέρα» δεν φοβάται να υιοθετήσει νέα

looks και συνεπώς κάθε φορά εκπλήσσει τους followers της με τις επιλογές της. Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Ελεονώρα Μελέτη να έχει κατασταλάξει στο αγαπημένο της κούρεμα και χρώμα, όμως την έχουμε δει με πιο ξανθά μαλλιά, με ginger, με κόκκινα όπως και με αγορέ, καρέ αλλά και μακριά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Βλέποντας τις μεταμορφώσεις που κάνουν τα κορίτσια στο Gntm είπα να κάνω ένα γρήγορο flash back στις δικές μου μεταμορφώσεις που τόσο μα τόσο αγαπώ! Είναι τόσο ωραίο να παίζεις, να δοκιμάζεις, να αλλάζεις… Από ξανθό σε κόκκινο και από μακρύ σε κοντό, από καραφάκι σε φράντζα και από ίσιο σε σπαστό!

Αν γινόταν, θα τα άλλαζα κάθε μέρα!! Ωστόσο έχω καταλήξει πως για μένα όσο πιο κοντό τόσο πιο καλό! Το χρώμα μου αρέσει στο πιο φυσικό μου… μέχρι την επόμενη αλλαγή! Όλα τα style τα έχω τολμήσει μόνο με @panoskallitsis. Εσύ ποιο προτιμάς;», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Ο Μανόλης αποκάλυψε στον παπά ότι ο Μαθιός είναι φονιάς – Πανικός στο Twitter

 Άννα Χατζησοφιά: Αποχαιρετά τον Ηλία Ζερβό – «Τόσο νέος, τόσο ταλαντούχος, τόσο ξαφνικά»

 Τάμτα: Σε πάρτι Halloween με την κόρη της, Άννυ – Οι απίθανες εμφανίσεις τους

Keywords
Τυχαία Θέματα