GNTM: «Έμειναν» με ανοιχτό το στόμα οι παίκτριες – Οι νέες αφίξεις στο reality

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τις διαγωνιζόμενες του GNTM στο αποψινό επεισόδιο! Μετά τις τέσσερις οικειοθελείς αποχωρήσεις από το reality μόδας, η παραγωγή αποφάσισε πως οι εν λόγω κοπέλες πρέπει να αντικατασταθούν και έτσι και έγινε!

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου συνεδρίασαν και αποφάσισαν ποια είναι τα τέσσερα μοντέλα από το bootcamp που πρέπει να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Ο λόγος για τη Ραφαέλα, τη Γεωργιάνα, τη Ντορέλα και την Ειρήνη.

Στο άκουσμα

της ανακοίνωσης από τη Βίκυ Καγιά, τα κορίτσια έμειναν με ανοιχτό το στόμα, μιας και δεν περίμεναν τόσο γρήγορα να μπουν νέα κορίτσια στο σπίτι του GNTM. Μπορεί κάποιες να καλοδέχτηκαν τις νέες αφίξεις, ωστόσο υπήρχαν και οι παίκτριες που εκνευρίστηκαν και δε δίστασαν να το δηλώσουν.

«Κορίτσια, είχαμε κάποιες οικειοθελείς αποχωρήσεις. Οπότε έπρεπε και εμείς να αντικαταστήσουμε αυτές τις απώλειες. Κάναμε ένα μίνι bootcamp, είδαμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο και αποφασίσαμε ότι οι πιο σωστές για να καλύψουν τις θέσεις είναι αυτά τα τέσσερα κορίτσια. Καλώς ήρθατε, καλές δοκιμασίες», ήταν τα λόγια της Βίκυς Καγιά.

Διαβάστε ακόμα:

 Love Island: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα γίνει ο τελικός

Μαίρη Συνατσάκη: Η εξόρμηση στη θάλασσα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

 Όταν η Bella Hadid χόρευε Άννα Βίσση – Το viral βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα