Ελεονώρα Μελέτη: «Οδηγούσα και σκεφτόμουν πώς θα πασάρω αυτό το θέμα»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έζησε την απόλυτη χαρά και την απόλυτη θλίψη μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα, καθώς παντρεύτηκε την εκλεχτή της καρδιάς του και έπειτα «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του. Η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη του «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές

τις σκέψεις της.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως σκεφτόταν πώς ακριβώς θα αναφερθεί στον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, μιας και πρόκειται για μια τραγική ειρωνεία της ζωής. Η Ελεονώρα Μελέτη εστίασε στις ανατροπές, καθώς όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Οδηγούσα για να έρθω στην εκπομπή και σκεφτόμουν πώς θα πασάρω το πρώτο θέμα. Και λέω ότι δεν θα πω κάτι το ιδιαίτερο. Η ζωή είναι απρόοπτη, έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Έχεις τις καλές στιγμές και τις κακές στιγμές…

Και όλα αυτά είναι ένας συνδυασμός πολύ απρόβλεπτος. Και αυτό το έζησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πιο πολύ από τον οποιονδήποτε το τελευταίο 48ωρο.

Λίγες ώρες αφότου παντρεύτηκε την αγαπημένη του, τη Δήμητρα Βαμβακούση, πληροφορήθηκε ότι η πολυαγαπημένη του μητέρα, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έφυγε από τη ζωή», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα