Ελεονώρα Μελέτη: Η τετράχρονη κόρη της τής παραδίδει μαθήματα τάβλι

Σε mood καλοκαιρινών διακοπών έχει μπει η Ελεονώρα Μελέτη εδώ και λίγες ημέρες, αφού αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Mega Καλημέρα», ρίχνοντας αυλαία γι’ αυτή τη σεζόν. Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της θα κάνουν ένα διάλειμμα για ξεκούραση και θα επιστρέψουν δριμύτεροι από Σεπτέμβρη.

Η Ελεονώρα Μελέτη

μπορεί να μην βρίσκεται ήδη σε κάποιο νησί, ωστόσο ξεκίνησε τις βουτιές της μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και τώρα, που η παρουσιάστρια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, έχουν άφθονο χρόνο για παιχνίδι και διασκέδαση.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220711232126_eleonorameleti.mp4

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Mega είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της πώς περνάει στην καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως η τετράχρονη κόρη της τής παραδίδει μαθήματα τάβλι.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τη γλυκιά Αλεξάνδρα να δίνει οδηγίες στη μαμά της για το πώς να παίξει την παρτίδα στο τάβλι.

Διαβάστε ακόμα:

 Chiara Ferragni: Ποζάρει topless στην Ύδρα!

Ναταλία Γερμανού: «Η τηλεόραση δεν είναι one person show, όποιος το πιστεύει αυτό χάνει»

 Μαντώ Γαστεράτου: Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της λίγο πριν γεννηθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα