Έγκυος μέσα στο κατακαλόκαιρο; Δες πώς θα δημιουργήσεις τα πιο ωραία looks

Είναι γεγονός πως το να είσαι στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σου και οι θερμοκρασίες να χτυπάνε κόκκινο δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Ωστόσο εσύ μπορείς να εστιάσεις στα συνολάκια που μπορείς να λανσάρεις με τη φουσκωμένη κοιλίτσα σου και να μην σε απασχολήσει τίποτα άλλο.

Η Rocky Barnes έφερε, πριν από λίγα 24ωρα, στον κόσμο το μωράκι της και μας δείχνει τα looks που υιοθέτησε τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

Το πουά είναι ένα print που αγαπάμε ιδιαίτερα

φέτος το καλοκαίρι και η Rocky μας δείχνει πώς μπορούμε να το υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Η ίδια το συνδυάζει με φλατ sneakers και κόκκινα γυαλιά ηλίου και δείχνει υπέροχη.

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις slip dress κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου; Φυσικά μπορείς και πρέπει να το κάνεις.

Τα μπικίνι δείχνουν ακόμα πιο cute από τα ολόσωμα σε μια εγκυμονούσα. Δοκίμασε λοιπόν το σχέδιο που σου αρέσει και ταίριαξέ το με ένα ψάθινο καπέλο.

Βρες μερικά oversized πουκάμισα και πουκαμίσες για να τα φοράς στην παραλία πάνω από το μαγιό σου.

Μην φοβάσαι και μην ντρέπεσαι να δείξεις την κοιλίτσα σου. Φόρεσε στενά φορεματάκια και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες πριν φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου.

Ένα πλεκτό φόρεμα, σαν και αυτό της Rocky, είναι μια πολύ κομψή επιλογή για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό.

Το πλεκτό μπικίνι της Rocky Barnes μας υπνεθυμίζει πως το καλοκαίρι σημαίνει…χρώμα!

Πόνταρε σε μαγιό με έντονα prints και απόλαυσε το καλοκαίρι σου στο έπακρο.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor προτείνει: 15 μάξι φούστες που έχουμε ερωτευτεί

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα