Celebrities Zodiac Style: Τι θα φορέσουμε στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με βάση το ζώδιό μας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι λαμπεροί μας celebrities ετοιμάζονται για ακόμα μια φορά να φορέσουν τα γιορτινά τους. Κι εμείς μαζί τους. Τα πολυτελή βελούδα εναλλάσσονται με τις φλύαρες παγιέτες και το μαύρο κοντράρεται με το κόκκινο σε μια βραδιά γεμάτη άποψη, μόδα και άστρα. Κάθε ζώδιο λοιπόν, επιλέγει σοφά αυτό που του ταιριάζει με σκοπό να εντυπωσιάσει. Οι διόλου τυχαίες εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities και έχουν γίνει με γνώμονα

τον αστρολογικό τους χάρτη και ξεφεύγουν από τα κλασικά ρούχα που λαμποκοπούν σαν χριστουγεννιάτικα στολίδια. Πάρτε μαθήματα!

Κριός: Πράσινο Βελούδο

Hot και με μια δόση αυτοκρατορικού αέρα. Η κομψότητα του βελούδινου υφάσματος ενώνεται με τη γοητεία του σμαραγδί σε ένα αποτέλεσμα που τραβάει όλα τα βλέμματα, όπως ακριβώς και τα looks της Lady Gaga -επίσης Κριός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Ταύρος: Neon Άνεση

Η σύγχρονη Ταυρίνα, σαν την Gigi Hadid, συνδυάζει μέχρι και για τα πιο φαντασμαγορικά events την άνεση και το fashion κομμάτι. Γι’ αυτό και μια ολόσωμη φόρμα σε έντονο φλούο χρώμα θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Δίδυμος: Κόκκινη Παγιέτα

Αν και αέρινη, η γυναίκα Δίδυμος αναδεικνύει την πιο φλογερή πλευρά της όταν πρόκειται για επίσημες περιστάσεις. Η Adriana Lima είναι μία από αυτές και μας δείχνει ακριβώς πώς να τη φορέσουμε και να ανάψουμε φωτιές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

Καρκίνος: Κομψότητα & Ευαισθησία

Ο εσωτερικός κόσμος της ευαίσθητης Καρκίνου αποτυπώνεται και στο χριστουγεννιάτικο look της με τούλια, παραμυθένιες λεπτομέρειες και ρομαντικά στοιχεία να επικρατούν ως επί των πλείστων. Τρανό παράδειγμα, η γλυκιά τραγουδίστρια Selena Gomez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Λέων: Μίνι & Σέξι

Η βασίλισσα του ζωδιακού, η λιονταρίνα, δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί με κάτι απλό στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Γι’ αυτό και πρόκειται να συνδυάσει διαφορετικά trends, όπως δερμάτινο, prints και αντίθετες τάσεις σε ένα μόνο look με σκοπό να εντυπωσιάσει, αλλά και να διαφοροποιηθεί. Ξέρει η Kylie!

Credit: Kylie Jenner/InstagramΠαρθένος: Αγνό Λευκό

Μια απλή τουαλέτα σε λευκό χρώμα είναι αρκετή για να κλέψει τις εντυπώσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Εκτός κι αν ανήκετε στο grande club της μόδας, όπως και η Zendaya και ένα oversized λουλούδι στο κέντρο του φορέματος κρίνεται απαραίτητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Ζυγός: Απεριόριστη Λάμψη

Υπερβολική μεν, κομψή δε. Η Ζυγός Kim Kardashian συνδυάζει το μάξι μήκος με την εκτυφλωτική λάμψη και χαρίζει έμπνευση για τις γιορτινές μας μέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Σκορπιός: Μαύρα, μαύρα, μαύρα

Το ζώδιο του Σκορπιού αποτελεί συνώνυμο του συγκεκριμένου χρώματος και της black αισθητικής γενικότερα. Η Kendall πάντως επέλεξε βινύλ. Εσείς;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Τοξότης: Αιθέρια & Πουπουλένια

Σαν αερικό ανυπέρβλητης κομψότητας εμφανίστηκε η Τοξοτίνα Hailey Bieber στο κόκκινο χαλί των περασμένων Met Gala και κάπως έτσι θα ήθελε να ντυθεί κάθε γυναίκα του ζωδίου της, όχι μόνο στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων αλλά και στον γάμο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αιγόκερως: Αυτοκρατορικός Αέρας

Η Kate Middleton αποτελεί την πιο διάσημη και πιο chic Αιγοκερίνα και οι επίσημες εμφανίσεις της το αποδεικνύουν συνεχώς. Χρυσές λεπτομέρειες και μία ανεπιτήδευτη κομψότητα θα δώσουν το glam στοιχείο σε κάθε εορταστική εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Υδροχόος: Με τα απαραίτητα

Η κλασική Υδροχόος λατρεύει τη vintage αισθητική και τα πιο άνετα κομμάτια, αλλά σε ειδικές περιστάσεις κάτι… σέξι την πιάνει και επιλέγει τολμηρά cut outs, φλογερά φορέματα και hot κομμάτια. Όπως ακριβώς, η Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ιχθύς: Αντικομφορμισμός 24/7

Η incognito Ιχθύς δεν ακολουθεί την πεπατημένη ακόμα κι όταν πρόκειται για χριστουγεννιάτικες μέρες. Πιθανότατα θα φορέσει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες για το glam της υπόθεσης κι ένα t-shirt που θα κάνει τη δική του δήλωση και θα βγει να πετάξει τα σκουπίδια, αντί να παρευρεθεί σε ένα ακόμα βαρετό (για τα γούστα της) βραδινό event. Ναι, είναι αυτή που θα προκαλέσει συζήτηση με την απουσία της. Κάντε το όπως η Rihanna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Zodiac Style: Ναι, υπάρχει μια ιδανική τσάντα για κάθε ζώδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα