Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει ενώ σε θέλει και κάποιο άλλο, ας σου κάνει μια πιο ενισχυμένη πρόταση»

Μια συζήτηση για μέλλον του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5» ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής (7/5) στην εκπομπή «Open Weekend».

Μάλιστα, με αφορμή τα πρόσωπα που περνούν αυτές το διάστημα από δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1, η Ελένη Τσολάκη εξέφρασε την άποψή της για τις διοικήσεις των τηλεοπτικών σταθμών και τα συμβόλαια που προτείνουν στους παρουσιαστές.

«Πολλές φορές κάτι που γράφεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να το ξέρει ο άνθρωπος για τον οποίο γράφεται ως μοχλός πίεσης για άτομα ή προτάσεις ή κανάλια ή διοικήσεις

που θέλουν να τον κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση του Μάρκου, μιλάω γενικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Εάν μία διοίκηση θέλει να κρατήσει έναν άνθρωπο, το σκέφτεται ή αμφιταλαντεύεται και διαβάσει ότι κάποιο άλλο κανάλι τον θέλει διακαώς, μπορεί να του κάνει μια πιο ενισχυμένη πρόταση. Το οικονομικό κομμάτι δεν έχει να κάνει. Πίστεψέ με, τα οικονομικά των σταθμών, επειδή λίγο-πολύ τα ξέρουμε εσωτερικά, ξέρουμε πού μπορεί να πάει ένα συμβόλαιο από άποψη χρημάτων. Ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι σε κάθε σταθμό» σημείωσε κλείνοντας το θέμα η παρουσιάστρια.

Να θυμίζουμε ότι το τελευταίο οι διάστημα οι φήμες θέλουν την Ελένη Τσολάκη να αποχωρεί από το Open και να μετακομίζει στο Star.

Διαβάστε επίσης:

Λούκας Γιώρκας -Βασιλική Σαλαμπάση: Παντρεύονται στην Κύπρο -Η ημερομηνία του γάμου τους

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε μετά την εμφάνιση στο «J2US»

Πένθος για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «”Έφυγε” από την ζωή ο άνθρωπος που ήταν πάντα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα