Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο: «Τον αγαπώ και εξακολουθώ να τον θέλω νικητή του All Star»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα η Ελευθερία Ελευθερίου, λόγω της συμμετοχής της στο «Survivor All Star» και της σχέσης της με τον Μάριο Πρίαμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» του SigmaTV και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τον Κύπριο παίκτη του reality επιβίωσης, σχολιάζοντας το επίμαχο σκηνικό που συνέβη μεταξύ τους στο παιχνίδι.

«Δεν

ήθελαν να με προστατεύσουν στην αρχή, ήθελαν απλά να με χρησιμοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον Μάριο για να τον βγάλουν υποψήφιο. Εγώ τα είδα όλα αυτά τα πράγματα κι ήταν αυτό που δεν μου άρεσε.

Είμαστε μια χαρά με τον Μάριο. Με την πάροδο του χρόνου μέσα στο παιχνίδι έφτιαξαν τα πράγματα σε πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Τον αγαπάω, είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Όλοι εσείς τον γνωρίζετε, δε χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος είναι», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Το ότι είχε ένα ατυχές συμβάν, έπεσε κι αυτός λίγο θύμα μέσα στο reality που έγινε. Είναι κάτι που έχει τελειώσει, είναι πολύ μακρινό. Κρατάω το ότι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και εξακολουθώ να τον θέλω νικητή.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα κάτι, ούτε στο θέμα του θυμού μου. Το μόνο που θα άλλαζα είναι αυτό που τον είχα χαρακτηρίσει, δεν θέλω ούτε να το πω, ούτε να το θυμάμαι. Είμαστε πολύ καλά με τον Μάριο».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε μετά την εμφάνιση στο «J2US»

Πένθος για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «”Έφυγε” από την ζωή ο άνθρωπος που ήταν πάντα…»

Ελεονώρα Μελέτη: Επικό! Ποζάρει μεταμφιεσμένη σε βασίλισσα Camilla -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα