Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming, αλλά το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο»

Η Ελένη Ψυχούλη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια αναφέρθηκε στο body shaming, στις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και στο κεφάλαιο του έρωτα.

Για το body shaming: «Υπάρχει μόνο κόπος για μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Διαφωνώ με το body shaming. Το υπέρβαρο δεν είναι πρότυπο. Δεν μου επιτρέπω να μην γυμναστώ και να περάσω ένα όριο κιλών. Μία φορά πήρα 15 κιλά και πήγα στον διατροφολόγο».

Για

τις στιλιστικές της επιλογές «Ψωνίζω vintage ρούχα. Στο παρελθόν ψώνιζα από τα κινέζικα. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω δώσει πάνω από 15 ευρώ για ρούχα. Φοράω τα ίδια ρούχα όλη μέρα από το πρωί που πάω γυμναστήριο μέχρι το βράδυ που θα βγω».

Για τις σχέσεις και το κεφάλαιο του έρωτα: «Όταν ήμουν νέα, έκανα one night stand. Πιστεύω δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτά που ζούμε. O απόλυτος έρωτας πρέπει να τελειώνει, γιατί μετά αρχίζει η απόλυτη βαρεμάρα».

Την περασμένη χρονιά, η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για το φόρεμα που φορούσε εκείνη τη στιγμή στο πλατό. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Όλα μου τα ρούχα κοστίζουν από ένα έως πέντε ευρώ, το ορκίζομαι… Αυτό που φοράω τώρα κάνει 3,90 και είναι από κινεζάδικο. 80s και είναι ωραίο! Μαζί με την βάτα 3,90».

Διαβάστε επίσης:

Πάπας Φραγκίσκος: Στο χειρουργείο για επείγουσα επέμβαση

Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω πάθει σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο»

Μέμος Μπεγνής: «Ξέρω ότι έχω ωραία εμφάνιση αλλά δεν με θεωρώ και έργο τέχνης»

Keywords
Τυχαία Θέματα