Μέμος Μπεγνής: «Ξέρω ότι έχω ωραία εμφάνιση αλλά δεν με θεωρώ και έργο τέχνης»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για το κομμάτι του φλερτ, την εξωτερική του εμφάνιση και τα social media.

Ο Μέμος Μπεγνής

τόνισε πως γνωρίζει ότι έχει ωραία εμφάνιση και ότι δεν αντιλαμβάνεται πολλές φορές ότι τον φλερτάρουν, καθώς πιστεύει ότι τον προσεγγίζουν με φιλική διάθεση.

Όσα είπε ο Μέμος Μπεγνής στη συνέντευξή του

«Ξέρω ότι έχω μία, εντάξει, ωραία εμφάνιση αλλά από εκεί και πέρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου έργο τέχνης. Άλλο θέμα… Προσέχω τον εαυτό μου, αυτό είναι αλήθεια. Προσέχω τα κιλά μου, προσέχω την φάτσα μου γιατί με αυτήν παίζω, βάζω τις κρέμες μου, εννοείται, πλένω το πρόσωπο μου και κάνω την γυμναστική μου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φλερτ. Είμαι λίγο βλαμμένος στο θέμα του φλερτ γιατί δεν καταλαβαίνω! Αν κάποιος δηλαδή με φλερτάρει, νομίζω ότι είναι πολύ φιλικό επειδή απλά με συμπαθεί. Σε αυτά τα θέματα είμαι βλάκας, ναι. Θα κάνω όμως εγώ το πρώτο βήμα άμα μου αρέσει». Είμαι πολύ μοναχικός σύντροφος. Μου αρέσει να απομονώνομαι. Δεν θέλω να ακούω το «είσαι τα πάντα για μένα» ούτε και γω να το λέω, ποτέ δεν το έχω πει».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Φαίη σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Συγγνώμη για χθες, μακάρι να μην φαινόταν τίποτα, έγινε όμως»

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τις εντάσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο -«Μπορεί να έχει μια αντίθετη άποψη και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα