Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο για τα κιλά της, η δημόσια διάψευση και ο φόβος!

Την αγαπημένη της εποχή απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Η παρουσιάστρια παρά το τέλος της εκπομπής της, συνεχίζει να κρατά καθημερινή επαφή με τον κόσμο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του instagram.

Το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις της έγιναν πολύ πιο συχνές και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς

της ακόλουθους, στιγμές από τις εξορμήσεις της.

Πρόσφατα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φοράει το ολόσωμο μπλε μαγιό της, το οποίο αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Τα σχόλια που απέσπασε στο εν λόγω στιγμιότυπο ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της έκαναν ερωτήσεις για την διατροφή της.

Μάλιστα, μια διαδικτυακή της ακόλουθος την ρώτησε αν κάνει δίαιτα ή παίρνει σκευάσματα διατροφής.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ότι δεν έκανε ποτέ δίαιτα, παρά μόνο μετά τις εγκυμοσύνες της, ενώ φοβάται να πάρει κάποιο ρόφημα διατροφής για να μην χαλάσει τον μεταβολισμό της. Όσο για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς που υποστηρίζουν το αντίθετο, είπε πως είναι ψέματα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν κάνω δίαιτα παρά μόνο μετά τις γέννες! Έχω καλό μεταβολισμό, όμως όταν καταλαβαίνω ότι ξεφεύγω μαζεύομαι! Δηλαδή σταματάω αμέσως τις μπυρίτσες και τρώω μία φορά την ημέρα καλό γεύμα και το βράδυ φρούτα ή πολλές σαλάτες που μου αρέσουν όμως!!! Κάθε άνθρωπος διαφορετική περίπτωση. Εγώ έτσι έχω αποτέλεσμα! Δεν έχω πάρει ποτέ (φοβάμαι μη χαλάσω τον μεταβολισμό μου) κανένα σκεύασμα ή ρόφημα!!! Ό,τι γράφουν κατά καιρούς είναι ψέμα!!!»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 10 Ιούλ, 2018 στις 3:56 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικό! Ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της λόγω του καρκίνου και ξέσπασε σε κλάματα

Keywords
Τυχαία Θέματα