Ελένη Μενεγάκη: Τι συνέβη και διέγραψε από φίλη της την Κατερίνα Καινούργιου

Δεν γνωρίζουμε αν η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζουν να είναι φίλες αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως ένα δημοσίευμα στην εκπομπή της δεύτερης ήταν αρκετό για να εκνευριστεί η Ελένη Μενεγάκη και να πάρει θέση στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε

στην εκπομπή της ένα ρεπορτάζ στο οποίο φαινόταν πως η Ελένη Μενεγάκη ενδιαφέρεται να αποκτήσει το σπίτι στο οποίο έμενε ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Η Ελένη Μενεγάκη δεν άντεξε να μην μιλήσει για αυτό το θέμα στην εκπομπή της και αποκάλυψε πως η είδηση είναι ψευδής.

Φυσικά, η ιστορία μας δεν τελειώνει εκεί καθώς η Ελένη εκνευρίστηκε τόσο με το ρεπορτάζ της Κατερίνας που την έκανε unfollow στο instagram.

Eπιπλέον η παρουσιάστρια απάντησε σε σχόλιο τηλεθεάτριας η οποία της έγραψε: «Συγνώμη για το σχόλιο στη συγκεκριμένη φωτό αλλά δεν είχα άλλο τρόπο να στο εκφράσω…Συγχαρητήρια για τον σημερινό σου λόγο στην εκπομπή, άκρως ηθικός και ευαίσθητος…βέβαια περιττή η διάψευση για εμάς αλλά για εκεί που πήγαινε ήταν ότι έπρεπε. Καλό και ήρεμο Σαββατοκύριακο».

Η Ελένη απάντησε στην τηλεθεάτρια γράφοντας: «Σε ευχαριστώ πολύ και όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση».

The post Ελένη Μενεγάκη: Τι συνέβη και διέγραψε από φίλη της την Κατερίνα Καινούργιου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα