Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια παράκληση της παρουσιάστριας και η συμβουλή σε διαδικτυακή της φίλη!

Πριν δύο ημέρες η μικρή της κόρη Μαρίνα έγινε τριών ετών και η παρουσιάστρια αποφάσισε σήμερα να μοιραστεί μια φωτογραφία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ευχές που δέχτηκε ήταν πολλές ενώ λίγη ώρα αργότερα δημοσίευσε ακόμα μια εικόνα στην οποία δείχνει για πρώτη φορά το προσωπάκι της μικρής της.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε παράκληση να μην αναδημοσιευτεί η φωτογραφία στα site και τα έντυπα Μέσα, γεγονός

που σεβόμαστε απόλυτα. Συγκεκριμένα έγραψε: ”Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές στην προηγούμενη φωτό . Η φωτό αυτή είναι για όλους τους φίλους κ φίλες μου με αγάπη . Παρακαλώ όμως να μην την αναδημοσιεύσετε. Ούτε τα sites, blogs και έντυπα. Σας ευχαριστώ πολύ κ καλό Πάσχα ! ❤️♥️❤️”

Όπως ήταν αναμενόμενο τα like και τα comment ”έπεσαν” βροχή ενώ την προσοχή της τράβηξε μια διαδικτυακή της φίλη που σχολίασε: ”Μωρέ Ελένη τώρα που σας βλέπω μετανιώνω που δεν έκανα τέταρτο παιδί… Αχ και ίσως αυτό να μου έμοιαζε όπως εσένα η μικρή σου”. Η Ελένη που ως γνωστόν λατρεύει τα παιδιά της απάντησε: ”Ποτέ δεν είναι αργά αν το θέλεις πραγματικά! Πριν 2 μέρες η Μαρινούλα έκλεισα τα 3! Πότε πέρασε ο καιρός… Ο χρόνος τρέχει… ότι θέλεις σήμερα, μην το αφήνεις για αύριο”.

Δείτε την εικόνα:

Διαβάστε ακόμα:

Η πρώτη ανάρτηση του Ισάακ μετά την αποχώρησή του από το Power of love: Ποιούς ”καρφώνει” για τη συμπεριφορά τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα