Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26-30/03

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 26/3

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να φορέσεις το oversized T-shirt, είτε το έχεις από τα ’90s, από την εποχή του grunge, είτε το απέκτησες τα τελευταία χρόνια βλέποντάς το να το έχουν υιοθετούν στην καθημερινότητά τους όλες οι fashionistas, celebrities και bloggers.

Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, σούπερ ευκολοφόρετο σε loose γραμμή που μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού την πρώτη ηέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα total black σύνολο από την BSB που αποτελείται από ένα destroyed T-shirt σε oversized γραμμή, με χαλαρή λαιμόκοψη και ένα ψηλόμεσο σορτς που μοιάζει με φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με καστόρινες mid boots, ψηλοτάκουνες και μυτερές, σε off white, από τον Tsaskiris Mallas και δερμάτινο τσόκερ με χρυσές λεπτομέρειες και ένα άσπρο διακοσμητικό ματάκι από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα διακριτικά μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και metallic χείλη, στο πιο hot χρώμα της Άνοιξης, το μοβ, χρησιμοποιώντας το Atomized Retro Matte Liquid Metallic κραγιόν της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Τρίτη 27/3

Το ξέρουμε πως αγαπάτε πολύ το φούξια χρώμα και το επιλέγετε για τα ανοιξιάτικα looks σας είτε σε ρούχα, είτε σε αξεσουάρ – παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Οι πιο τολμηρές βέβαια που παρακολουθείτε πιστά το στυλ όλων των fashionistas, το πηγαίνετε ένα βήμα παραπέρα και κάνετε το λεγόμενο… color blocking, δηλαδή το συνδυάζετε με ακόμα ένα έντονο ή φωτεινό χρώμα, για μια statement εμφάνιση που δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη. Στο φούξια… ενέδωσε σήμερα και η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα φόρεμα από την Desiree Fashion, μίνι, σεμιζιέ και κλος. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα δερμάτινα πέδιλα, διακοσμημένα με πέρλες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το girly μακιγιάζ της Φαίης μας σε ροζ αποχρώσεις με πρωταγωνιστές τα μάτια με σκιές από την Couture Palettte No 7 της YSL, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Glazed Donut Highlighter της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Be Legendary Rouge A Levres C 021 της Smashbox και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Τετάρτη 28/3

Η σχέση που έχουν όλες οι γυναίκες με το denim, είναι άκρως… ερωτική, διαχρονική και σταθερή. Αυτή τη σεζόν όμως σας προτείνουμε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, να επενδύσετε σε ένα denim φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και σας δίνει την ευκαιρία να το φοράτε συνεχώς, δημιουργώντας μια σειρά από τέλεια και μοντέρνα street looks για όλες τις ώρες που θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις. Το τζιν φόρεμα διάλεξε για τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό και η Φαίημας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την Access, ένα μπλε αμάνικο τζιν φόρεμα, midi και στενό. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με γαλάζια ψηλοτάκουνα καστόρινα πέδιλα Tsakiris Mallas –για το shooting του look η Φαίη μας πόζαρε με κόκκινη τσάντα με χρυσή αλυσίδα DOCA. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το girly μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με την μπλε μοβ σκιά από την παλέτα Pixelated color της Japonesque και στα χείλη έναν συνδυασμό δυο κραγιόν, του Be Legendary Rouge A Levres C 021 της Smashbox και του Ofra longlasting liquid lipstick στην απόχρωση ANGELES και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα μαλλιά της με τον όγκο και την χωρίστρα στη μέση.

Πέμπτη 29/3

Το oversized πουκάμισο είναι ένα από τα κομμάτια – κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς, διαφορετικούς και τέλειους τρόπους, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες περιστάσεις και όλες μα όλες τις εποχές. Έκανε την εμφάνισή του αρκετά χρόνια πριν φορεμένο από την Katharine Hepburn στην ταινία Holiday, μετέπειτα το είδαμε στην Audrey Hepburn και απογειώθηκε με σέξι τρόπο από την Kim Basinger στις 9 ½ εβδομάδες. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από λευκό oversized πουκάμισο, φορεμένο μέσα από μια μίνι λευκή φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά mules με διαφάνεια Mark Milan και ένα εντυπωσιακό κολιέ – αλυσίδα, διακοσμημένο με ένα ματάκι από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το girly μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις αγαπημένες μπρονζέ αποχρώσεις στα μάτια και σε όλο το πρόσωπο, το ρουζ Hot Mam από την εταιρεία The Balm και στα χείλη τα κραγιόν True Love από την Make Me Up Cosmetics και Volupté Tint-in-Balm Νο 7 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με την χωρίστρα.

Παρασκευή 30/3

Το “total black outfit” είναι κλασικό και απόλυτα συνυφασμένο με τη φινέτσα. Μπορεί να αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την πιο εύκολη λύση, όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε και έχετε τερματίσει όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς στην γκαρνταρόμπα σας, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση μια αδιάφορη επιλογή. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την τελευταία εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία anel που αποτελείται από μαύρη μπλούζα με φαρδιές τιράντες με βολάν και ένα με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή με ζώνη στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα lace up πέδιλα Maria Kotsona Shoes και My FF Black Rhodium Plated Μικροί Κρίκοι Σκουλαρίκιααπό την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το girly μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με μπρονζέ σκιές από την παλέτα Love You So Mochi, Sleek and Chic από την εταιρεία NYX, τα ζυγωματικά τονισμένα με δυο διαφορετικά ρουζ, το Hot Mam από την The Balm και τοGolde Deposti από την MAC και τα χείλη με επίσης δυο διαφορετικά κραγιόν, το Costa Chic και το Shy Girl και τα δυο από την MAC και ο Δημήτρης Στράτος ένα ψηλό ατημέλητο pony tail με όγκο.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, folli follie, tsakiris mallas, audrey hepburn, bloggers, black, bsb, σορτς, boots, white, follie, retro, liquid, mac, στυλ, πηγαίνετε, color, fashion, milan, ροζ, ysl, rouge, τζιν, ΑΝΤ1, access, μπλε, midi, doca, audrey, kim, εταιρεία, love, λύση, shoes, Κρίκοι, girl, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, hot doc, ξανα, doca, tsakiris mallas, αξεσουαρ, βημα, ρουχα, σημερινη, bsb, mac, shoes, ysl, πηγαίνετε, εβδομαδες, γωγω, δερματινα, ευκαιρια, εβδομαδα, εποχη, εποχες, εταιρεία, ζωνη, ισια μαλλια, κοσμηματα, λευκη, λευκα, λεπτομερειες, λύση, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματια, μινι, μπλε, μπορειτε, τζιν, ξερετε, παντα, παπουτσια, πεδιλα, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, σεζον, συγκεκριμενα, σειρα, στυλ, στυλιστα, σουπερ, τιραντες, τσαντες, φουξια, χειλη, χρυση, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, αλυσιδα, ασπρο, audrey hepburn, audrey, black, boots, white, color, δημητρης, εμφανισεις, love, fashion, folli follie, follie, girl, kim, κομματι, λευκο, liquid, midi, milan, μοιαζει, ογκο, bloggers, retro, rouge, shirt, σορτς
Αναζητήσεις
alico boots, alico bootens
Τυχαία Θέματα