Ελένη Μενεγάκη για την κακοκαιρία: «Σε μια διαδρομή 15′ έκανα μία ώρα, δεν έχει υπάρξει ξανά τόσο χιόνι»

Η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε ξανά τους τηλεθεατές του Mega μετά από δύο ημέρες απουσίας λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς». Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι από τους πολύ τυχερούς, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 24/1 έφτασε στο σπίτι της από το στούντιο μέσα σε μία ώρα ενώ άλλοι έκαναν πάρα πολλές ώρες και ταλαιπωρήθηκαν εγκλωβισμένοι στους δρόμους της πόλης.

«Τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ, βγήκαμε όλοι

έξω στις 4 η ώρα που τέλειωσε η εκπομπή και είδαμε ένα κάτασπρο περιβάλλον. Φύγαμε όλοι με σκοπό να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι μας. Θεωρώ ότι ήμουν η πιο τυχερή απ’όλους μας σε αυτό το στούντιο γιατί άκουσα για ώρες που έκαναν συνάδελφοι για να φτάσουν στα σπίτια τους…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε σχολιάζοντας τους εγκλωβισμούς στην Αττική Οδό: «Πάντα έλεγα ότι ό,τι κι αν συμβεί η Αττική Οδός θα είναι πάντα ανοιχτή. Λες ότι την πληρώνουμε και την φροντίζουν. Όλοι είχαμε ανθρώπους μας εκεί. Πολλοί συνεργάτες μας μάς είπαν ότι έφτασαν στις 4 το πρωί από τις 4 το απόγευμα. Ήταν όλοι κατάκοποι, παγωμένοι, εκνευρισμένοι, ανήσυχοι… Εγώ σε μια διαδρομή που κάνω 15 λεπτά, έκανα μία ώρα. Δεν έχει ξανά υπάρξει τόσο χιόνι. Εμένα ακόμα ο δρόμος μου είναι μέσα στα χιόνια. Αυτό το χιόνι φέτος δεν είχε σχέση με το περσινό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ο 37χρονος ιερέας στο Πρω1νό: «Δεν τη βίασα, αδίκως κατηγορούμαι» – Η απάντηση του δικηγόρου για τη σχέση με τη babysitter

 Βίκυ Παγιατάκη: Μπήκε στο ταξί το μεσημέρι της Δευτέρας και βγήκε τα ξημερώματα της επόμενης μέρας

 Κρίστυ Λυκοπούλου στο Πρω1νό: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της – «Μούδιασε η μία πλευρά του προσώπου μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα