Κρίστυ Λυκοπούλου στο Πρω1νό: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της – «Μούδιασε η μία πλευρά του προσώπου μου»

Μία περιπέτεια είχε με την υγεία της η Κρίστυ Λυκοπούλου, καθώς ένα ύποπτο «μούδιασμα» που ένιωσε στη μία πλευρά του προσώπου της την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η πρώην παίκτρια της «Φάρμας» αποκάλυψε μέσω του προφίλ της στο Instagram ότι διαγνώστηκε με εγκεφαλικό επεισόδιο και σήμερα μίλησε στο Πρω1νό για όσα βίωσε.

«Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο σπίτι μου και ήμουν καλά. Ενώ καθόμουν άρχισα να αισθάνομαι ένα μούδιασμα στη μία πλευρά του προσώπου μου. Το άφησα λίγο γιατί είπα ότι δεν

θα είναι κάτι. Μέσα σε μισή ώρα δεν μπορούσα να κουνήσω όλο μου το πρόσωπο. Πήρα το 166, τους είπα πώς νιώθω και μου έστειλαν ασθενοφόρο», ανέφερε αρχικά η Κρίστυ Λυκοπούλου.

Και συνέχισε: «Έκανα εξετάσεις και έδειξαν ότι ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου. Επειδή όμως ήταν κάτι πολύ λεπτό και δεν μπορούσαν να μου πουν τι είναι ξεκάθαρα, περιμέναμε να δούμε πώς θα είμαι…Έμεινα μια μέρα στο νοσοκομείο και τώρα είμαι καλά. Μετά από 4-5 ώρες το μούδιασμα έφυγε. Αυτή η περιπέτεια δεν έχει κλείσει, θα κάνω και δύο μαγνητικές τις επόμενες εβδομάδες. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και πρωτόγνωρο για μένα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έμεινα 14 ώρες χωρίς ρεύμα και θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο»

 Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η Δανάη Μιχαλάκη μου κάνει μουτράκια, όταν βλέπει τις ερωτικές σκηνές μου»

Βαλέρια Κουρούπη: «Η απώλεια που δημιουργεί ο χωρισμός μετά από έναν γάμο σαν τον δικό μου, είναι δύσκολο να ξεπεραστεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα