Ελένη Μενεγάκη για Τέμπη: «Τα πάντα μπορεί να συζητάει κανείς, αλλά αυτό είναι το πρώτο θέμα»

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο τηλεοπτικό ραντεβού της με τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Τρίτης 7/3 και στην έναρξη της εκπομπής σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών.

Η παρουσιάστρια είναι «μουδιασμένη» από την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και στέρησε τη ζωή 57 ανθρώπων. Η ίδια ανέφερε, λοιπόν, στην έναρξη της εκπομπής ότι η σκαλέτα έχει προσαρμοστεί στη θεματολογία των

ημερών που απασχολεί το πανελλήνιο.

«Καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στη δικιά μας τηλεοπτική παρέα, η οποία τις τελευταίες ημέρες με όλα αυτά που έχουμε ζήσει όλοι, προσπαθεί κι εκείνη, η δικιά μας εκπομπή, να προσαρμοστεί σε αυτά που ενδιαφέρουν όλον τον κόσμο κι εμάς.

Κάτι όμως που θέλω να είναι ξεκάθαρο από εμάς, το κάνουμε-ελπίζουμε-με όσο καλύτερο τρόπο μπορούμε, αλλά να θυμίσουμε ότι η εκπομπή μας είναι ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με κοινωνικές πινελιές, χωρίς να μπαίνουμε σε άλλου είδους θέματα.

Που όμως όταν συμβαίνουν, θέλουμε να είμαστε μέσα, να τα ακούμε και να εκφράζουμε και εμείς τις δικές μας απορίες, γνώμες ή οτιδήποτε έχουμε να σχολιάσουμε, κάτι το οποίο γίνεται σε όλα τα ελληνικά σπίτια. Δεν υπάρχει άλλο θέμα συζήτησης. Τα πάντα μπορεί να συζητάει κανείς, αλλά αυτό είναι το πρώτο θέμα», ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αρνήθηκε να μιλήσει στο «Πρωινό μας»

 Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Δεν ξέρετε τι σας περιμένει, γελάστε τώρα που μπορείτε»

 Survivor – Χριστίνα Κεφαλά: Το «επεισόδιο» Στάθη – Ελευθερίας και η μπηχτή για τη Μαριαλένα

Keywords
Τυχαία Θέματα