Ελένη Μενεγάκη για Δέσποινα Βανδή: «Είναι ευτυχισμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στο «Down Town» και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της. Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε όλα όσα ένιωσε όταν γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, μίλησε για τη σχέση τους αλλά και την απόφασή της να χωρίσει.

Η Ελένη Μενεγάκη,

λοιπόν, θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση, εκφράζοντας τη χαρά της για την περίοδο που διανύει στα προσωπικά της η Δέσποινα Βανδή.

«Εγώ ένα έχω να πω. Πραγματικά ο έρωτας πραγματικά δίνει φτερά, αρκεί να είναι και έτσι λίγο σωστά τα πράγματα. Δηλαδή καμιά φορά σκέφτομαι ότι ερωτευόμαστε στα 16-17. Πως ερωτευόμαστε; Αναλόγως σε ποια φάση ζωής είμαστε, τι εμπειρίες έχουμε και πώς είναι τα πράγματα. Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα.

Το λέω κάθε φορά και γι’ αυτό, ενώ κάποια θέματα τα αποφεύγω γενικώς στην εκπομπή, το παίζω το θέμα της γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της, αισθάνομαι ότι αυτό που θέλει να περάσει – εγώ τα λέω αυτά, δεν έχω μιλήσει με την ίδια – είναι ότι ρε παιδί μου, καμιά φορά αυτό που φοβάσαι είναι αυτό που θα σε κάνει να πετάξεις ψηλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Και συνέχισε, στέλνοντας το δικό της μήνυμα: «Και καμιά φορά πρέπει να δοκιμάζουμε τις φοβίες μας και να προσπαθούμε να τις ξεπερνάμε. Γιατί μπορεί τελικά αυτό που θα μας έρθει μέσα από τις δυσκολίες να είναι πολύ σημαντικό και πολύ τεράστιο, που ούτε που το φανταζόμαστε.

Υπάρχουν και πολλές γυναίκες εκεί έξω, μπορεί και άνδρες, που μπορεί να είναι εγκλωβισμένες σε ένα πρόβλημα που να μην έχει να κάνει μόνο με την προσωπική τους ζωή και να το κάνουν τεράστιο στο μυαλό τους. Όταν, όμως, το βάλεις κάτω και παλέψεις με τις δυσκολίες, όλα γίνονται. Αν τελικά αυτό που κερδίσεις είναι η ευτυχία, γιατί να μην το παλέψεις; Μπράβο ρε Δέσποινα! Πολλά φιλιά».

Διαβάστε ακόμα:

 Φάνης Μουρατίδης: «Αν το παιδί μου, μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος δε θα λέρωνα την προσωπικότητά του»

 Παίκτρια του Love Island βγαίνει με μέλος της βασιλικής οικογένειας

 Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έπαθα σοκ! Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν γνώριζαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα