Fendace: Oι οίκοι μόδας Fendi και Versace παρουσίασαν μια κοινή κολεξιόν και «έριξαν» το ίντερνετ

Ένα μοναδικό show ετοίμασαν οι οίκοι Fendi και Versace πριν από λίγες ημέρες στο Μιλάνο, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας. Η Donatella Versace, o Kim Jones και η Venturini Fendi ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν κάτι το μοναδικό..το Fendace show.

H απίστευτη συνεργασία των δύο οίκων κατάφερε

να προσελκύσει όλα τα βλέμματα, ενώ πασίγνωστα μοντέλα όπως η Naomi Campbell, η Kate Moss, η Emily Ratajkowski και η Gigi Hadid περπάτησαν στην πασαρέλα.

View this post on Instagram

A post shared by The CatwalkItaly Official Page (@thecatwalkitaly)

Οι Fendi, Versace και Jones είναι φίλοι και αποφάσισαν πως μετά από μια δύσκολη χρονιά ήθελαν να κάνουν κάτι που να είναι διασκεδαστικό και να τιμήσει τον Gianni Versace αλλά και τον Karl Lagerfeld. H νέα κολεξιόν Versace for Fendi είχε σαν μονόγραμμα το διπλό F του οίκου Fendi σε ένα αρκετά ελληνικό σχέδιο ενώ παράλληλα είδαμε και τη γνωστή υπογραφή του οίκου Versace σε μια πιο punk επιγραφή.

View this post on Instagram

A post shared by Versace (@versace)

Στο show είδαμε πολλά μεταλλιζέ ρούχα και τουαλέτες που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας. Φέτος βάζουμε περισσότερη λάμψη στην καθημερινότητά μας και προσπαθούμε να δούμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Η πάντα εντυπωσιακή Naomi Campbell περπάτησε στο show με μια ροζ μεταλλιζέ τουαλέτα και κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό.

View this post on Instagram

A post shared by VISIONAIRE (@visionaireworld)

H Gigi Hadid περπάτησε στο show με ένα πολύ εντυπωσιακό και λαμπερό σύνολο που αποτελούνταν από ασημί φούστα και top. To ασημί είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πάρα πολύ το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα του 2021/ 2022.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/09/242780405_122438016812195_5288617040245798541_n.mp4

H Kate Moss ήταν ακόμα ένα supermodel που περπάτησε στο show των Fendace και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η Βρετανίδα καλλονή που παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα φόρεσε μαύρο μίνι φόρεμα και κιμονό και απέσπασε ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα.

View this post on Instagram

A post shared by Grazia Middle East (@grazia_me)

Διαβάστε ακόμα: Τα φθινοπωρινά looks με denim που θα σε κάνουν να θέλεις επειγόντως ανανέωση γκαρνταρόμπας

5 τρόποι για να φορέσεις το LBD όλες τις ώρες της ημέρας – Shopping Guide με τα πιο ωραία κομμάτια

H Bασίλισσα των red carpets, Celia Kritharioti, έντυσε τη Leonie Hanne με δημιουργία της και η Βενετία ακόμα…παραμιλάει

Keywords
Τυχαία Θέματα