Ελένη Καρποντίνη: Οι πρώτες δηλώσεις και το δημόσιο ευχαριστώ μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Λιάτσο

Ελένη Καρποντίνη και Βασίλης Λιάτσος πήραν τη μεγάλη απόφαση και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την περασμένη Παρασκευή. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου τους που πήρε το όνομα Αιμίλιος, από τον παππού του Αιμίλιο Λιάτσο.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία ενώ η ημέρα έκλεισε με ένα γαμήλιο πάρτι στο πατρικό σπίτι του Βασίλη όπου δέχθηκαν ευχές από τους συγγενείς και τους φίλους του.

Η Ελένη Καρποντίνη θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ και το έκανε αφού μοιράστηκε μια σχετική φωτογραφία

με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: ”Με ένα μεγάλο χαμόγελο θα σας ευχαριστήσω όλους για τις υπέροχες ευχές σας!!! Κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @thanosvogiatzis για τις πινελιές του που με έκαναν όμορφη, την @a_minime για τα αέρινα μαλλιά μου κ τον @dikaidantzis για το λαμπερό νυφικό μου.Κ στα δικά σας οι λευτερες!!!”

Δείτε το στιγμιότυπο:

Με ένα μεγάλο χαμόγελο θα σας ευχαριστήσω όλους για τις υπέροχες ευχές σας!!! Κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @thanosvogiatzis για τις πινελιές του που με έκαναν όμορφη, την @a_minime για τα αέρινα μαλλιά μου κ τον @dikaidantzis για το λαμπερό νυφικό μου.Κ στα δικά σας οι λευτερες!!! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Karpontini (@elenikarpontini) στις Ιούν 19, 2017, 9:12πμ PDT

The post Ελένη Καρποντίνη: Οι πρώτες δηλώσεις και το δημόσιο ευχαριστώ μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Λιάτσο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα