Ελένη Φουρέιρα: Πότε παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε στη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης 7/2 ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία!

Το ζευγάρι πετάει στα σύννεφα από εκείνη τη στιγμή, ενώ ο γνωστός ποδοσφαιριστής βρισκόταν στον τοκετό καθ’ όλη τη διάρκεια, αφού η τραγουδίστρια γέννησε φυσιολοκικά.

«Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές

πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα.

Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της», αποκάλυψε ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, κ. Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος στην εκπομπή «Happy Day».

Πότε η τραγουδίστρια θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@Star» και την Αναστασία Ζάρκα, η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις των στενών συνεργατών της μετά τη γέννηση του γιου της -«Το μωρό είναι πανέμορφο»

Τραϊάνα Ανανία για Γιώργο Κιμούλη: «Ένιωθα ότι θα φρόντιζε να μην ξαναβρώ πουθενά αλλού δουλειά»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Αν μου συνέβαινε αυτό θα τέλειωνε η ζωή μου, δε θα με ενδιέφερε τίποτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα