Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις των στενών συνεργατών της μετά τη γέννηση του γιου της -«Το μωρό είναι πανέμορφο»

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν από χτες (7/2) η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φόρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με την είδηση να γίνεται μέσα από το προφίλ της διαδικτυακής περσόνας, Soula Glamorous στο Instagram.

Μια μέρα μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού της Ελένης Φουρείρα, στενοί συνεργάτες της έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησαν για αυτό το τόσο χαρμόσυνο γεγονός.

Ο Μάριος Ψιμόπουλος,

ο οποίος είναι ένας από τους συνθέτες της, ανέφερε: «Η Ελένη είναι πολύ φίλη μου, είναι οικογένεια για μένα. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο ήθελε να ζήσει όλο αυτό και να κάνει ένα παιδί. Ο Θεός την ευλόγησε, το κατάφερε και εύχομαι ό,τι καλύτερο και σε αυτήν και στον Αλμπέρτο, να είναι καλά το παιδάκι τους, καλότυχο».

Από την πλευρά της, η χορογράφος Νεφέλη Θεοδότου είπε πως «μίλησα τυχαία μαζί της, γιατί είδα στον ύπνο μου ότι γέννησε χθες το βράδυ και της έστειλα ένα μήνυμα χωρίς να το ξέρω. Με πήρε μετά και με επιβεβαίωσε! Ήταν πολύ ήρεμη. Μου είπε ότι είναι πανέμορφο το μωρό, το οποίο το πιστεύω και εγώ. Εννοείται».

Διαβάστε επίσης:

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Αν μου συνέβαινε αυτό θα τέλειωνε η ζωή μου, δε θα με ενδιέφερε τίποτα»

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον γιο του ηθοποιού -«Παρακάλεσαν να τον πάρουν ως γκαρσόνι»

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αλλαγές σε δρομολόγια λεωφορείων σήμερα 8/2

Keywords
Τυχαία Θέματα