Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι κριτής στο «Fame Story» του Star, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στο τραπέζι της κριτικής επιτροπή, όπως όλα δείχνουν, θα κάτσουν και οι: Αντώνης Ρέμος, Light και Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης από την εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε τη γνωστή τραγουδίστρια στα γυρίσματα για το τρείλερ του μουσικού talent και η ίδια μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Για εμένα το “Fame Story”

είναι τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ και νομίζω όλη η Ελλάδα. Όταν δέχτηκα την πρόταση από τον Νίκο, δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο πέρα από ναι. Θεωρώ ότι θα είναι καταπληκτικό με υπέροχους ανθρώπους, με τον Γιώργο που είναι οικογένειά μου, με τον Αντώνη που είναι οικογένειά μου και θα είναι και τον χειμώνα που θα τραγουδάμε μαζί. Με τον Light που τον γνωρίζω πολύ καλά και σε αυτό που κάνει είναι ο καλύτερος», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Φέτος ήθελαν να βγουν προς τα έξω όλα τα είδη μουσικής και για αυτό επιλέξανε κριτές που εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής ο καθένας».

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από την παρουσίαση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η παρουσίαση είναι εντελώς διαφορετική από την κριτική επιτροπή. Στην παρουσίαση υπάρχει μια φυσική κούραση, κάτι το οποίο ήταν πολύ καινούργιο για εμένα, δεν είχα καθόλου εμπειρία, απλά δεν έχεις τόσο μεγάλη ευθύνη όπως στην κριτική επιτροπή. Εγώ είμαι εδώ να λέω την άποψή μου, να δίνω τις συμβουλές που μπορώ να δώσω. Ελπίζω να βρούμε καταπληκτικούς καλλιτέχνες φέτος».

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: «Η κόρη μου είχε βιώσει bullying κυρίως λόγω…»

Ματίνα Νικολάου: Η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε μετά το «Καλό Μεσημεράκι»

Καλομοίρα: «Πρέπει να μου κάνουν πρόταση για τη Eurovision, δεν παρακαλάω κανέναν»

Keywords
Τυχαία Θέματα