Ευαγγελία Συριοπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 5 Σεπτεμβρίου και βάπτισαν τον γιο τους! Το ερωτευμένο ζευγάρι, που μετρά πάνω από δέκα χρόνια κοινής πορείας, γιόρτασε την αγάπη του μαζί με συγγενείς και φίλους, οι οποίοι έγιναν και μάρτυρες στη βάπτιση του σχεδόν 2χρονου γιου του.

Και μπορεί από τον γάμο και το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε να αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο η βάπτιση έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,

όπως επιθυμούσε το νιόπαντρο ζευγάρι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ευαγγελία Συριοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της, ο οποίος πήρε το όνομα Νικόλας. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής, ήταν συγκινημένοι και πολύ χαρούμενοι αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για τον γιο τους.

Νονοί του μικρού Νικόλα ήταν και οι κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Μιχάλης Μαρίνος και ο Γιώργος Σκληρός.

«Για την βάφτιση του Νικόλα μας διαλέξαμε τα καλύτερα γιατί ένας είναι ο πρωταγωνιστής στην ζωή μας!!!», σημείωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evagelia_siriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official)

Διαβάστε ακόμα:

 Ματίνα Νικολάου: Η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε μετά το «Καλό Μεσημεράκι»

 Καλομοίρα: «Πρέπει να μου κάνουν πρόταση για τη Eurovision, δεν παρακαλάω κανέναν»

Υβόννη Μπόσνιακ: Επέτειος γάμου με τον Αντώνη Ρέμο! Η τρυφερή ανάρτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα