Ελένη Φουρέιρα: ”Με ρωτούσαν αν στεναχωρήθηκα για το 10αρι της Αλβανίας κανείς όμως δεν με ρώτησε για το 7αρι της Ελλάδας στον ημιτελικο…”

Η Ελένη Φουρέιρα μετά από πολλούς μήνες σκληρής δουλειάς κατάφερε να καταπλήξει τα πλήθη στη Λισαβόνα και να κερδίσει τη 2η θέση για την Κύπρο στη Eurovision 2018. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Lifo. H Ελένη απάντησε σε ερωτήσεις για

το 10αρι της Αλβανίας, αποκάλυψε όμως μεταξύ άλλων πως η Ελληνική κριτική επιτροπή της έδωσε 7 στον ημιτελικό.

“Αν ήταν ρατσιστικά τα κίνητρα των απορρίψεων, τότε λυπάμαι πολύ. Η δικαίωση είναι προσωπική και δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν, αν οι λόγοι είναι καθαρά καλλιτεχνικοί. Η βαθμολογία πλήγωσε περισσότερο την Κύπρο παρά εμένα. Εγώ ακούω το κοινό, αυτό έχει τη δύναμη, και όχι πέντε άνθρωποι από κάθε χώρα που έχουν συγκεκριμένη κουλτούρα ή που τους είπαν τι να ψηφίσουν. Δεν με απασχολεί η άποψή τους”, δήλωσε και συνέχισε: “Με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν στενοχωρήθηκα που η κριτική επιτροπή της Αλβανίας μού έδωσε δέκα και όχι δώδεκα βαθμούς, κανείς δεν με ρώτησε για το επτάρι της Ελλάδας στον ημιτελικό. Ένα σύστημα ολόκληρο προσπαθεί να δείξει πράγματα που δεν υπάρχουν”.

Διαβάστε ακόμα:

Τσακώθηκαν Νίκος και Βίβιαν στο Power of love: ”Άσε το παιδάκι και έλα πίσω γυναίκα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα