Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/5

Τα κιμονό – φορέματα, είτε μονόχρωμα, είτε με διάφορα prints αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τα must have της σεζόν, τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις σας. Και δικαιολογημένα, αφού θα σας δώσουν ένταση, στυλ και φυσικά ένα boho αέρα ελευθερίας, συστατικά που θα απογειώσουν το look σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα μακρύ κιμονό με τρουακάρ μανίκια σε μπλε – άσπρο χρωματισμό της εταιρείας Vie Revee.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με λευκά ψηλοτάκουνα δερμάτινα mules με λεπτομέρειες από διαφάνεια, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Tank της MAC, το ρουζ Pinch o’ Peach της εταιρείας MAC και στα χείλη το περίγραμμα Buff ο4 της Radiant και το κραγιόν το Angel της Mac και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Δείτε πως έχουν φορέσει το κιμονό μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities, τόσο στις επίσημες, όσο και στις καθημερινές τους εμφανίσεις και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Rihanna

Margot Robbie

Jessica Alba

Kylie Jenner

Kendall Jenner

Gigi Hadid

Georgia May Jagger

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/5

Keywords
Τυχαία Θέματα