Ελένη Δήμου για Νότη Σφακιανάκη: «Έκανε τραγικά λάθη, καλό θα του κάνει η απομόνωση»

Από προσώπου γης έχει εξαφανιστεί ο Νότης Σφακιανάκης τα τελευταία χρόνια και ακόμα και άνθρωποι που υπήρξαν φίλοι του τον αναζητούν δίχως κανένας να γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα. Η Ελένη Δήμου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Νότη Σφακιανάκη, αποκαλύπτοντας πως εκείνη και ο σύζυγός της τον βοήθησαν στα πρώτα βήματά του.

Όσον αφορά στην απομόνωση που έχει επιλέξει να μπει ο Νότης Σφακιανάκης, η Ελένη Δήμου ισχυρίστηκε πως θα του κάνει καλό, καθώς θα έχει την ευκαιρία να δει και να αντιμετωπίζει τα

λάθη που έκανε στο παρελθόν. Η ίδια ανέφερε πως ο τραγουδιστής έχει κάνει τραγικά λάθη κι ίσως έφτασε η στιγμή να τα αναλογιστεί.

«Ο άντρας μου ήταν ο παραγωγός του, εγώ τον βοήθησα με τον πρώτο δίσκο του. Νομίζω είναι επιλογή του και ίσως να του κάνει καλό ότι απομακρύνθηκε από όλους για να σκεφτεί και τα δικά του λάθη», είπε αρχικά η Ελένη Δήμου και συνέχισε:

«Είναι ένας πολύ καλός τραγουδιστής, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, μπήκε στα σπίτια όλων αλλά κάπου το έχασε με τις δηλώσεις του και με την τάση του να κάνει ακραία πράγματα. Μάλλον έσκυψε μέσα του για να δει τα λάθη του. Μεγαλώνουμε και βάζουμε τον εαυτό μας απέναντι, βάζουμε καθρέφτη και βλέπουμε τα λάθη μας. Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε».

Η Ελένη Δήμου κατέληξε τον λόγο της, υποστηρίζοντας πως αν ο τραγουδιστής δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει σκέψη, τότε καλύτερα να μείνει στην απομόνωση: «Έκανε τραγικά λάθη. Αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρίσκεται σε έναν χώρο που εξουσία έχει  η δημοκρατία, ας μείνει απομονωμένος, όπως όλοι αυτοί οι άνθρωποι για μένα θέλουν απομόνωση. Καλό θα του κάνει».

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

 Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

 Τούρκος παρουσιαστής έβγαλε τα ρούχα του την ώρα του δελτίου

Keywords
Τυχαία Θέματα