Ελένη Χατζίδου: «Λύγισε» στον αέρα του Star – «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Η Ελένη Χατζίδου συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Breakfast@star». Με αφορμή ένα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό trailer με όλους τους παρουσιαστές του σταθμού, η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της για αυτή τη συνεργασία, αναφέροντας πως πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια.

«Αυτό είναι οικογένεια, αυτό ζήσαμε από τη στιγμή που μπήκαμε στα γραφεία του Star για να υπογράψουμε, αυτό ζούμε κάθε μέρα. Συγκινούμε… στο καλό σας. Είναι οι καλύτερες συνθήκες που έχω δουλέψει ποτέ… Κι όχι

μόνο επειδή είμαι με τον άντρα μου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Χατζίδου.

Αναφερόμενη στις συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν, όσο δούλευε ως τραγουδίστρια, η ίδια δήλωσε: «Θα σας πω μια μικρή ιστορία. Εγώ ξεκίνησα ως τραγουδίστρια από το 2002. Έχω κάνει πάρα πολλές συνεργασίες, σε άλλες πέρασα πολύ ωραία… Πέρασα όμως και πάρα πολύ δύσκολα. Με ρωτάνε τώρα ”δεν σου λείπει το τραγούδι;”.

Το τραγούδι σαν τραγούδι μου λείπει πάρα πολύ. Τραγουδάω στο σπίτι για την οικογένειά μου ή αν τύχει κάποιο live αλλά πραγματικά τέτοιο κλίμα, συν την οργάνωση, συν τη χαρά που νιώθω, δεν μου έχει ξανατύχει.  Μου λείπει να τραγουδάω… αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Μπένος για «Maestro»: «Στη σκηνή του ξυλοδαρμού είχαμε πάθει όλοι σοκ»

 Γιάννης Διακογιάννης: Σε κλιμα συγκίνησης η κηδεία του δημοσιογράφου

 Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Κορομηλά: «Προτιμώ να στηρίζω όσους με στήριξαν και κάνουν τις επιτυχίες»

Keywords
Τυχαία Θέματα