Γιώργος Μπένος για «Maestro»: «Στη σκηνή του ξυλοδαρμού είχαμε πάθει όλοι σοκ»

Ο Γιώργος Μπένος αυτή τη σεζόν ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του Σπύρου στην τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου για την επιτυχία που σημείωσε το σίριαλ, αναφέρθηκε στη δύσκολη σκηνή του ξυλοδαρμού ενώ αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχεται.

«Ήταν πολύ βαρύ το κλίμα εκείνη τη μέρα. Θυμάμαι ότι απλά έγινε η σκηνή, κάποια στιγμή προέκυψε μία ησυχία μέσα στον χώρο. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν, πάθαμε ένα σοκ.

Σκεφτήκαμε ότι αυτά τα πράγματα κάπου συμβαίνουν και αυτό είναι το θλιβερό», περιέγραψε αρχικά ο Γιώργος Μπένος.

Σχετικά με τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media από τηλεθεατές της σειράς, είπε: «Μου στέλνουν μηνύματα αγόρια και κορίτσια ομοφυλόφιλα που μου λένε ότι μιλάτε με αυτή την ιστορία για εμάς, κάπου είμαστε κι εμείς μέσα εκεί. Οι αντιδράσεις ήταν θετικές μετά το φιλί που δώσαμε. Υπήρχαν σίγουρα και τα αρνητικά σχόλια.

Όταν μεγαλώνεις σε ένα βίαιο περιβάλλον, πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείς την όποια σεξουαλικότητα έχει ένα παιδί; Εκεί ξεκινάει όλο, κατά πόσο είναι οι γονείς του εκεί να το αγκαλιάσουν. Εάν αυτό δεν το κάνουν, το ίδιο το παιδί θα μαστιγώσει τον εαυτό του στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου για Ρούλα Κορομηλά: «Προτιμώ να στηρίζω όσους με στήριξαν και κάνουν τις επιτυχίες»

 Κατερίνα Λένη για τη συνεργασία με τη Καινούργιου: «Στην εκπομπή δεν είχα βοηθούς, τα έκανα όλα μόνη μου»

 Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο: «Ήταν μαχαιριά στην καρδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα