Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Το ξεχωριστό πάρτι που διοργάνωσαν για τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους!

Τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους γιόρτασαν εχθές (5/9) η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου!

Η μικρή Μελίτα-Δήμητρα έγινε ενός έτους και οι γονείς της δε θα μπορούσαν να μην διοργανώσουν ένα ξεχωριστό πάρτι για εκείνη!

Έτσι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους σε έναν πολύ όμορφο εξωτερικό χώρο με λίγους και καλούς φίλους.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια σήμερα το πρωί (6/9) δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από το πάρτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Εσείς που προσπαθείτε κ το θέλετε τόσο πολύ σας εύχομαι από καρδιάς να τα καταφέρετε κ να είστε ευτυχισμένοι! Σε σας που δεν είστε σίγουροι κ το σκέφτεστε εύχομαι να σας δείξει ο θεός το δρόμο κ να γίνει ότι πραγματικά θα σας γεμίζει! Εσύ μανούλα που είσαι έγκυος κ νιώθεις ότι δεν την παλεύεις άλλο, να ξέρεις ότι θα ανταμειφθείς στο 100%! Αχ τα παιδάκια είναι ευλογία.  Κ σε σας που τα παιδάκια σας είναι ήρωες κ αυτή τη στιγμή ίσως είστε σε κάποιο νοσοκομείο εύχομαι να έχετε δύναμη κ κουράγιο κ γρήγορα να περάσουν όλα. Με αγάπη. Οικογένεια Παύλου».

Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on Sep 6, 2020 at 2:22am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Μορφούλα Ντώνα: Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο γιο της!

Χαμός στο Big Brother: Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις ανάμεσα σε Σοφία Δανέζη και Άννα Μαρία Ψυχαράκη

“Έφυγε” από τη ζωή ο δημοσιογράφος Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα