H Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της στο ωραιότερο και πιο φυσικό χρώμα ever!

H Kim Kardashian αλλάζει το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της όσο συχνά αλλάζετε εσείς μαξιλαροθήκες στο κρεβάτι σας. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα δηλαδή.

Η αλήθεια είναι πως μας έχει μπερδέψει λιγάκι αφού δεν ξεχωρίζουμε πια πότε πρόκειται για περούκες και πότε για τα πραγματικά της μαλλιά. Ευτυχώς ο προσωπικός της hairstylist, Chris Appleton φροντίζει αραιά και που να μας ενημερώνει.

Είναι εκείνος που επιμελείται όλα τα χτενίσματα αλλά και

την τοποθέτηση των extensions ή της εκάστοτε περούκας. Την έχουμε δει με ροζ μαλλιά, icy blonde, μαύρα, με chunky highlights και τελευταία με κατακόκκινα που πολύ μας άρεσαν. 

Εκτός από τα πολύ μακριά μαλλιά, στα οποία έχει αδυναμία, πέρυσι τα έκοψε σε ένα 90’s lob με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα ακολουθώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Για λίγο βέβαια αφού μερικές εβδομάδες μετά εμφανίστηκε με το χαρακτηριστικό “Ραπουνζέλ” look της. 

Και τώρα έρχεται να αποκτήσει το ωραιότερο και πιο φυσικό χρώμα ever. Το αποκάλυψε ο Appleton μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για ένα λαμπερό καστανό που της ταιριάζει πολύ και είναι ότι ωραιότερο για εσάς που έχετε αποφασίσει να βάψετε τα μαλλιά σας ενόψει του φθινοπώρου.

Απλό, κομψό και με πολύ απαλά, σχεδόν ανεπαίσθητα highlights τα οποία χαρίζουν την απαραίτητη ένταση στο χρώμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 3 Σεπ, 2020 στις 12:51 μμ PDT

Είναι μεγάλο trend το καστανό και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Μην το σκέφτεστε, απλά κλείστε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το κόκκινο κραγιόν επανέρχεται στο προσκήνιο κι εσείς πρέπει να αποκτήσετε το ωραιότερο!

Το συγκλονιστικό eye make up look της Lucy Boynton -Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα