Έλενα Παπαρίζου: «Εννοείται ότι έκλαψα…»

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου για τον σύζυγό της και έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με όλα όσα της είπε εκείνος σχετικά με την δημοσιότητα.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλάω για τον Αντρέα δημόσια, αυτός δεν θέλει. Μου είπε ότι “εγώ δεν θέλω να ανακατευτώ σε όλο αυτό το δημόσιο που έχεις εσύ, γιατί αυτό ήταν δική σου επιλογή. Εγώ επιλέγω εσένα σαν Έλενα, αλλά θέλω το σπίτι μας…”. Η αλήθεια είναι ότι κάθε σπίτι σε ένα ζευγάρι είναι ο ναός

του, είναι ιερό. Ο Ανδρέας ήταν συμμαθητής του άντρα της κολλητής μου κι έτσι γνωριστήκαμε σε φιλικό σπίτι».

Σχετικά με την πρόταση γάμου, η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου το γάμο. Την πρόταση γάμου δεν την περίμενα. Πρώτα μου έκανε την πρόταση γάμου και μετά ήρθε το δαχτυλίδι. Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην αρχή κι έλεγα “Θεέ μου, τι ωραία που νιώθω. Αυτό θέλω να νιώθω στη ζωή μου”. Εννοείται ότι έκλαψα. Οι δυο μας ήμασταν στο σπιτάκι μας. Πρώτα πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου…».

Διαβάστε ακόμα: My Style Rocks: Η αποκάλυψη του Αργυρόπουλου για την Μπακοδήμου και η αντίδραση της Σπυροπούλου για το «Κυρία Κωνσταντίνα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα