Έλενα Γκρέκου για Μυριέλλα Κουρεντή: «Θεωρώ ότι είναι στημένο από μέρους της, είναι κακό θέατρο»

Η Έλενα Γκρέκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τον πρώην αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Βαλάντη,  ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω της συμπεριφοράς του στο Survivor.

Αναφερόμενη στις «εκρήξεις» του τραγουδιστή αλλά και στη Μυριέλλα Κουρεντή, η Έλενα Γκρέκου είπε: «Είναι λογικό να έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους. Μπορεί να έχει όντως συμβεί

κάτι που δεν το έχουμε δει και να έχει προκαλέσει αυτόν τον χαμό. Γενικά, ο Βαλάντης δεν φτάνει σε ακραίες συμπεριφορές… Αυτό πραγματικά τον έχει βγάλει από τα ρούχα του και πιστεύω ότι έχει ένα δίκιο. Και μένα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Είμαι με το μέρος της Αθηνάς και μου άρεσε όπως μίλησε αυτή η κοπέλα. Το Survivor το βλέπουν και μικρές ηλικίες, δεν μπορούν να ερωτοτροπούν δημόσια. Βλέπουμε ένα παιχνίδι και όντως όταν μπήκαν στο νερό να πλυθούν και είδαμε αυτό το πράγμα, σοκαριστήκαμε. Ούτε οι δικές μου αρχές θα μου το επέτρεπαν αυτό. Θεωρώ ότι είναι ακραίο και στημένο από την πλευρά της κοπέλας. Είναι κακό θέατρο».

Και συνέχισε: «Ο Βαλάντης βγήκε εκτός εαυτού και ήταν πολύ οξύθυμος. Εγώ όμως δεν θα κρατήσω αυτό, που είναι μια κακιά στιγμή, θα κρατήσω όλη την εικόνα που βλέπω. Δεν ξέρω εγώ αν ήμουν εκεί μέσα πώς θα αντιδρούσα. Αυτό που κάνει η Μυριέλλα Κουρεντή είναι πολύ μακριά από εμένα, δεν θα το έκανα, ειδικά αν είχα και σχέση έξω. Δεν νομίζω ότι ο Βαλάντης ζήλεψε, υπάρχουν πολύ ωραίες γυναίκες εκεί μέσα».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται στις τηλεοπτικές εκπομπές, η Έλενα Γκρέκου υποστήριξε: «Όλοι αυτοί που μιλάνε αρνητικά για τον Βαλάντη στις εκπομπές, θέλω να δω με τι τρόπο θα του ζητήσουν να του πάρουν συνέντευξη».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Big Brother: Πρώην παίκτης του reality πρωταγωνιστής ταινίας ερωτικού περιεχομένου

 Δύσκολες ώρες για την Ανθή Σαλαγκούδη

 Survivor – Ναυσικά Παναγιωτοπούλου: Ο σύντροφός της τη στηρίζει δημόσια μετά την υποψηφιότητά της

Keywords
Τυχαία Θέματα