5 προϊόντα για τα φρύδια για τέλειο, εύκολο αλλά και καλοσχηματισμένο αποτέλεσμα!

Ακόμα κι αν δεν ακολουθείς τις τάσεις – δε χρειάζεται πάντα κιόλας, είναι γεγονός, και πιστεύω θα συμφωνήσεις κι εσύ, ότι τα πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι πολύ πιο εντυπωσιακά και χαρίζουν σε οποιοδήποτε πρόσωπο από τα πολύ λεπτά και τοξωτά, όπως βλέπαμε τη δεκαετία του ’80 ή του ’90.

Είτε λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχεις τα τέλεια φρύδια, αλλά βέβαια παλεύεις με αυτά για να είναι πάντα καλοσχηματισμένα και φυσικά χρειάζεται κάθε 10 μέρες να τα βγάζεις, είτε στην κατηγορία των γυναικών που χρειάζεσαι πάντα ένα προϊόν στο νεσεσέρ σου για να φροντίζει αυτό

για εσένα ώστε να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα, ο παρακάτω οδηγός, σίγουρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμος.

5 προϊόντα για τα φρύδια

H πομάδα της Anastasia Beverly Hills είναι από τα πιο διάσημα προϊόντα για τα φρύδια. Είναι μία αδιάβροχη, κρεμώδης σύνθεση για τα φρύδια που στεγνώνει γρήγορα και παραμένει αναλλοίωτη όλη μέρα.

Ένα σημαντικό tip είναι αφού το απλώσεις, να κάνεις blending με ένα καθαρό βουρτσάκι για τα φρύδια.

Το προϊόν για τα φρύδια της Rare Beauty είναι ένα αδιάβροχο προϊόν που σχηματίζει και γεμίζει απαλά τα φρύδια χαρίζοντάς τους φυσική, αψεγάδιαστη όψη που διαρκεί χάρη στην πρωτοποριακή κρεμώδη υφή που σταθεροποιείται σε ένα προσαρμόσιμο τελείωμα που έχει την υφή αλλά όχι την αστάθεια της πούδρας.

Aυτό είναι ένα καθαρό κερί για τα φρύδια από Fenty Beauty σε συσκευασία μολυβιού για εύκολο κράτημα, με αδιάβροχη φόρμουλα που βοηθάει να τα διαμορφώσεις και με τη βοήθεια του πινέλου να δώσεις σχήμα.

Άπλωσε το κερί σε όλο το μήκος του φρυδιού, χρησιμοποίησε το πινέλο για να το τοποθετήσεις σωστά και να δώσεις το δικό σου στυλ.

Το Micro Precision Eyebrow Felt από τη SEPHORA COLLECTION είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μιμείται το αποτέλεσμα της τεχνικής μικροχρωμάτωσης (micro pigmentation), σχηματίζοντας άψογα το περίγραμμα των φρυδιών, αναδιαμορφώντας το σχήμα τους και προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για 24 ώρες.

Το Micro Precision Eyebrow Felt είναι ιδανικό για εύκολη εφαρμογή ακριβείας και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Το τζελ φρύδιων της Benefit είναι ένα διάφανο τζελ φρυδιών ιδανικό για σχηματισμό και κράτημα. Διορθώνει το σχήμα φρυδιών και ενώ σταθεροποιεί τις τρίχες των φρυδιών, κλειδώνει το μακιγιάζ και τα φρύδια.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο Sephora.gr

Ρίξε μία ματιά:

Θέλεις πιο πυκνά φρύδια; Αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις πριν το μακιγιάζ!

DIY: Τα φρύδια σας είναι ατίθασα και δεν μένουν με τίποτα στη θέση τους; Να τι πρέπει να κάνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα