Έλενα Χριστοπούλου: Ο λόγος που δεν θα παρουσιάσει το Super Makeover και η “αντικατάσταση” από τη Δούκισσα Νομικού

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε από τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Super Makeover και αποκάλυψε τον λόγο που τελικά δεν θα το κάνει. Να σας θυμίσουμε πως αν και αρχικά είχε ακουστεί πως η Έλενα Χριστοπούλου θα ήταν η παρουσιάστρια του ριάλιτι μεταμορφόσεων, τα σχέδια του σταθμού άλλαξα και θα το παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού. 

Η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε: “Ήταν να παρουσιάσω το Super Makeover στον

ΣΚΑΪ, ναι. Δεν έφτασαν οι συζητήσεις σε σημείο οικονομικό. Το πρόβλημα ήταν, που βασικά δεν είναι πρόβλημα, πως τα κανάλια είναι εταιρείες και ενώ κάνεις κουβέντες, κάνεις δοκιμαστικά και όλα είναι καλά, μια εταιρεία σκέφτεται προφανώς ότι πρέπει να πάρω ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Αντικειμένικά, και με ποιους πελάτες και πιο kinky διαφημιστικά. Την θεωρώ και πάρα πολύ ώριμη την απόφαση αυτή. Μια απόφαση που πήρε αυτή η εταιρεία που λέγεται ΣΚΑΪ και είμαι μαζί τους. Business is business”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ιωάννα Τούνη: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της

Νικολέττα Τσομπανίδου – Παναγιώτης Βασιλάκος: Ξανά μαζί μετά τις γιορτές! Δείτε τα νέα στιγμιότυπα του ερωτευμένου ζευγαριού!

Ελένη Μενεγάκη: Στα χιόνια με την κόρη της, Μαρίνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα