Έλενα Ασημακοπούλου: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε μια νέα σχέση

Πριν από κάποιους μήνες έγινε γνωστό ότι ή Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δημοσιοποίησε το διαζύγιό της οκτώ μήνες αφότου αυτό πάρθηκε, καθώς ήθελε να προστατέψει την κόρη της.

«Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην κόρη μου από τους συμμαθητές της, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και αυθόρμητα παράλληλα. Αν και η Μαρία ήταν απόλυτα έτοιμη να απαντήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο, ήθελα να έχει τελειώσει

η σχολική περίοδος ώστε όλο αυτό να έχει ξεθυμάνει μέχρι την έναρξη της επόμενης», είχε πει -μεταξύ άλλων- η Έλενα Ασημακοπούλου.

Σε ένα πρόσφατο q&a που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους τη ρώτησε αν θα έκανε μια νέα σχέση, με εκείνη να μη λέει τίποτα και να γράφει μόνο «εμμμμ». Σε άλλη ερώτηση για το πώς είναι σήμερα στη ζωή της, η ηθοποιό απάντησε: «εξαντλημένη αλλά ήρεμη».

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Ανατροπή! Η αθώωση της Άννας εξαρτάται από την Κατερίνα

Ιωάννα Παππά: «Τα δυο πρώτα χρόνια μετά τη γέννηση του γιου μας, ήταν δύσκολα για μας σαν ζευγάρι»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Στάθη Σχίζα

Keywords
Τυχαία Θέματα