Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την πρόκριση στον ημιτελικό

Αρκετά σημαντικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, καθώς αναδείχθηκαν οι τρεις παίκτες που πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες. Η τέταρτη θέση παραμένει με ερωτηματικό, καθώς το κοινό θα αποφασίσει, αν σε αυτή θα καθίσει η Σταυρούλα Χρυσαειδή ή ο Στάθης Σχίζας.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου και έτσι αισίως βρίσκεται

στον μεγάλο ημιτελικό. Η σύντροφος του Χρήστου Δάντη κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια, να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες και να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ο Χρήστος Δάντης έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, μιας και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Οι δυο τους είναι περίπου τρία χρόνια ζευγάρι, όμως είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Ο γνωστός τραγουδιστής παρακολουθεί ανελλιπώς τα επεισόδια του Survivor και δεν σταματά να στηρίζει την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Έτσι, μετά την πρόκρισή της στον ημιτελικό, ο Χρήστος Δάντης έκανε ένα Instagram story, σημειώνοντας: «Τι κάνεις αυτές τις ημέρες Βουνάρα;».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μπόγδανος – Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Ερωτευμένοι στη Μύκονο!

 Μαρία Τζομπανάκη: Το spoiler για τον ρόλο της στον «Σασμό» στα νέα επεισόδια

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στα Κουφονήσια μετά το «Asia Express» – Η συνάντηση με Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου

Keywords
Τυχαία Θέματα