Αυτό είναι το σαμπουάν που χρησιμοποιεί η Blake Lively

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα πράγμα που λατρεύουμε στην Blake Lively (εκτός από τον SUPER HOT σύζυγο και το άψογο σώμα) θα διαλέγαμε τα μαλλιά της. Ναι, τα πλούσια, λαμπερά, υπέροχα μαλλιά της! Η Blake -αν δεν το ήξερες- δεν φοράει extensions, ολα αυτά τα υπέροχα μεταξένια μαλλιά είναι δικά της και για καιρό νομίζαμε πως χρησιμοποιεί δάκρυα μονόκερου για να τα διατηρεί σε αυτή την ά-ψο-γη κατάσταση. Κάναμε λάθος.

Η Blake χρησιμοποιεί ένα

σαμπουάν που κοστίζει πολύ λιγότερο από 10€ και μπορείς να το αγοράσεις αύριο κιόλας από το σούπερ μάρκετ. Είσαι έτοιμη; Η Blake χρησιμοποιεί καθημερινά το…

Ναι, το Elvive Fibralogy της L’ Oreal Paris. Είναι ένα σαμπουάν πυκνότητας που κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια, πιο δυνατά και πιο υγιή. Είναι δηλαδή σωτήριο αν βάφεις τα μαλλιά σου και τα ταλαιπωρείς καθημερινά με το styling όπως η Blake! Το πόσο χαιρόμαστε όταν ανακαλύπτουμε πως οι αγαπημένες μας celebrities χρησιμοποιούν πράγματα τόσο οικονομικά και προσβάσιμα δεν λέγεται. Το αγοράσαμε ήδη και θα το χρησιμοποιήσουμε απόψε κιόλας! Blake Lively hair here we come!

Διάβασε ακόμα:

Τα #WhiteNails είναι τα πιο καλοκαιρινά νύχια ever!

Αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ beauty θήκη για κινητό

Video: Δες πως γίνεται το cοntouring στα πόδια

The post Αυτό είναι το σαμπουάν που χρησιμοποιεί η Blake Lively appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα