Έκτορας Μποτρίνι: «Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας και…»

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι από το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη Ελληνίδα Masterchef, αφού κατάφερε να πάρει τις υψηλότερες βαθμολογίες απέναντι στον Διονύσιο Σαρακίνη και τη νίκη του Masterchef 5.

Μια ημέρα μετά, ο chef Έκτορας Μποτρίνι θέλησε να μοιραστεί λίγα λόγια για εκείνη, αφού η Μαργαρίτα Νικολαΐδη εργάστηκε επί 4 χρόνια στην μαγειρική του ομάδα.

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα

νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν. Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official)

Διαβάστε ακόμα:

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο Masterchef 5!

Άκης Πετρετζίκης: Πώς αντέδρασε στη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο Masterchef 5;

Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του από το Instagram του Λιανού για τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα