Έκπληκτη η Παρθένα Χοροζίδου με την αποχώρηση στο J2US: «Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα τόσο νωρίς»

Το J2US επέστρεψε στις οθόνες μας με ιδιαίτερα χορευτικά και άκρως ανεβασμένη διάθεση!

Στο χθεσινό επεισόδιο (21/11) τα ζευγάρια δοκιμάστηκαν σε διαφορετικά είδη μουσικής και άφησαν άφωνους τους κριτές… κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Το ζευγάρι που τελικά αποχώρησε συγκεντρώνοντας την χαμηλότερη βαθμολογία από κριτική επιτροπή και κοινό ήταν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης.

Δείτε ΕΔΩ την στιγμή της αποχώρησής τους!

Ωστόσο, σήμερα το πρωί (22/11), η ηθοποιός και ο τραγουδιστής εμφανίστηκαν μέσω Skype στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», εκφράζοντας τα συναισθήματα τους.

Πιο συγκεκριμένα η Παρθένα Χοροζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ σοκαρίστηκα, να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να φύγουμε τόσο νωρίς αλλά και τι να κάνουμε… Εντάξει, τώρα… Ξέρω πως γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο, είμαι πολύ υπερήφανη που τον θεωρώ φίλο μου πια και με έχει προστατεύσει πάρα πολλές φορές. Αισθάνομαι ότι αφήσαμε τέσσερα πολύ ωραία τραγούδια πίσω μας, αν είχαμε χρόνο θα αφήναμε άλλα τόσα πίσω μας και είναι άνδρας με όλα τα γράμματα κεφαλαία Χρήστο μου. Σε παραδέχομαι πάρα πολύ».

Ύστερα ο Χρήστος Χολίδης πρόσθεσε πως «όταν βρισκόμασταν με τον Γιώργο Θεοφάνους συζητούσαμε πάντα τι μπορούμε να πούμε, τι θέλουμε να αφήσουμε πίσω και επιλέγαμε ένα κομμάτι που αισθανόμασταν άνετα και όμορφα. Δεν μου επέβαλε ποτέ η παραγωγή ποιο τραγούδι θα πούμε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν:

Διαβάστε περισσότερα:

J2US: Αυτά τα ζευγάρια ήρθαν πρώτα στις προτιμήσεις του κοινού!

Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Επανασύνδεση μετά από εννέα μήνες χωρισμού!

Κώστας Καραφώτης-Εύη Σαλταφερίδου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα