Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Επανασύνδεση μετά από εννέα μήνες χωρισμού!

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν πριν από μερικούς μήνες να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Οι φήμες ήθελαν η αιτία του χωρισμού τους να είναι η χιλιομετρική απόσταση αλλά και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews και την Κορύνα Μανταγάρη η τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, αν και έκαναν ένα διάλειμμα εννέα μηνών στη σχέση τους, είναι και πάλι μαζί!

«Ξαναβρήκα την ευτυχία κοντά του», έχει εξομολογηθεί η Ελένη Φουρέιρα σε φίλες της, οι οποίες μάλιστα επιμένουν ότι αυτός

ο έρωτας της δίνει φτερά…

Οι δυο τους μετρούσαν τρία χρόνια σχέσης, όταν αποφάσισαν τον Ιανουάριο του 2020 να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Υποχρεώσεις και τα προγράμματά τους ήταν πολύ δύσκολο να συντονιστούν. Εκείνη έδινε συναυλίες σε διάφορες σημεία της Ευρώπης, ενώ ταξίδεψε και στην Αμερική, όπου παρέμεινε αρκετές βδομάδες. Την ίδια στιγμή, εκείνος μόλις είχε πάρει μεταγραφή από την Αλ Χιλάλ σε άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Το διάλειμμα στη σχέση τους έμοιαζε μονόδρομος. Το ίδιο, όμως, και η επανασύνδεση λίγους μήνες αργότερα. Μπορεί λόγω της πανδημίας οι δυο τους να μην μπορούν να βρεθούν, επικοινωνούν, όμως, καθημερινά κάνοντας σχέδια για την στιγμή της συνάντησης τους. Προς το παρόν, η Ελένη απολαμβάνει την αγάπη και τα χάδια της σκυλίτσας της, που υιοθέτησε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: 

Διέρρηξαν το σπίτι του Αντώνη Τσαπατάκη (φωτό)

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

J2US: Η αυστηρή κριτική του Σταμάτη Φασουλή σε Χοροζίδου και Χολίδη – «Μου φάνηκε αντιαισθητικό…»

Keywords
Τυχαία Θέματα