Εκνευρισμένη η Βάνα Μπάρμπα στο «Open Weekend» – «Να μην τσακωθώ πάλι…»

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Open Weekend». Πριν από την έναρξη της συνέντευξης σημειώθηκε ένα περιστατικό στο backstage, καθώς η ηθοποιός εκνευρίστηκε με την αρχισυνταξία της εκπομπής και τον τρόπο που είχαν κατανεμηθεί οι ώρες. Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε περισσότερη καθαρή ώρα, μη διστάζοντας να υψώσει τον τόνο της φωνής της.

Η ίδια βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open προκειμένου να μιλήσει και να ενημερώσει τους τηλεθεατές σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λοιπόν, η Βάνα Μπάρμπα

αναφέρθηκε στην ένταση που προκάλεσε, εξηγώντας το σκεπτικό της.

«Θα έρθετε; Θα στείλετε κάμερες; Να μην τσακωθώ με την αρχισυνταξία πάλι… Πρέσεξε. Το Open είναι από τα λίγα κανάλια που στηρίζει κάτι τέτοιο και αυτός είναι ένας λόγος που επέλεξα να είμαι εδώ. Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς γιατί όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης… Με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα…», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

Και στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Εγώ επέλεξα να είμαι στο Open γιατί είναι ένα κανάλι που έχει ηθική και ξεχωρίζει, εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι… Με ενόχλησε ο τρόπος που μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Με έχετε μάθει να φωνάζω… Δεν φταίνε τα παιδιά… Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ…ο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Εγώ τι θέλω; Έχω ανάγκη να πω ποια είμαι και τι είμαι; Ή να με ρωτήσετε πάλι για την κόρη μου και την προσωπική ζωή μου; Σιγά τα αυγά».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ: «Ήταν μια εξέλιξη που την περιμέναμε»

 Χριστίνα Παππά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το «Asia Express»

 Σία Κοσιώνη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 5α γενέθλια του γιου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα