Εκλογές 2023: Ο Βασίλης Κικίλιας ψήφισε αγκαλιά με τον γιο του – Φωτογραφία

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/5) οι Έλληνες πολίτες σπεύδουν στα εκλογικά τμήματα για να ψηφίσουν τη νέα κυβέρνηση.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος βρέθηκε στα Πετράλωνα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Βέβαια ο ίδιος δεν πήγε εκεί μόνος του, αλλά μαζί του είχε τον μονάκριβο γιο του, Παναγιώτη Αντώνιο. Ο υποψήφιος βουλευτής ψήφισε έχοντας τον 2,5 ετών γιο του στην αγκαλιά του και μοιράστηκε μια σχετική φωτογραφία με τους

διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε: «Η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας μας εκεί που σιωπούν όλοι και μιλούν οι πολίτες! Να πάμε όλοι σήμερα και να ψηφίσουμε, για την ελευθερία, τη δημοκρατία, για τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας».

Λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων-αναφέρθηκε με πολύ τρυφερή λόγια στη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και στον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

View this post on Instagram

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)

«Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό.

Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Σχετικά με τον γιο τους, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει πότε παντρεύεται με την Μαρία Αντωνά -«Έχουμε αντέξει πάρα πολλά»

Ο απόλυτος οδηγός: Όλα τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος στις ελληνικές εκλογές

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έξαλλος με την μητέρα του -Την έβρισε και της ζήτησε να να φύγει από το γήπεδο (Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα