Στέφανος Τσιτσιπάς: Έξαλλος με την μητέρα του -Την έβρισε και της ζήτησε να φύγει από το γήπεδο (Βίντεο)

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ξεσπάσει κατά των γονιών του την ώρα που βρίσκεται στο γήπεδο και ανταγωνίζεται τους αντιπάλους του.

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, στον δεύτερο ημιτελικό του Masters της Ρώμης, όπου ο αθλητής έπαιζε με τον ρωσικής καταγωγής Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-0 σετ (7-5, 7-5) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά, όπου σήμερα (21/05) θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε.

Ωστόσο, o αγώνας «σημαδεύτηκε»

από διπλή διακοπή, λόγω της βροχής, αλλά και λόγω του εκνευρισμού του Έλληνα τενίστα με την μητέρα του κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του και ξέσπασε κατά της μαμάς του, η οποία είναι ρωσικής καταγωγής, όπως ήταν και ο αντίπαλός του.

Ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε την ενόχλησή του με απρεπείς χαρακτηρισμούς, ενώ στη συνέχεια της ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

«Μη μιλάς στα ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έλα θα πας μπροστά, έλα», απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά η μητέρα του, θέλοντας να τον ενθαρρύνει.

«Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο», αποκρίθηκε ο Έλληνας τενίστας.

Ο διάλογός του έγινε στα ελληνικά, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να παρέμβει και να ρωτήσει τον αθλητή τι συμβαίνει και αν χρειάζεται κάτι.

Στη συνέχεια, η μητέρα του αθλητή αποχώρησε από το box και κάθισε σε άλλο σημείο της εξέδρας.

Διαβάστε επίσης:

Ο απόλυτος οδηγός: Όλα τα κόμματα που λαμβάνουν μέρος στις ελληνικές εκλογές

Μαρία Κορινθίου: «Γι’ αυτό έχω κινηθεί νομικά κι εγώ και άλλοι γνωστοί Έλληνες»

Μιμή Ντενίση: «Μου λείπει πάρα πολύ, δεν ξέρω αν θα γίνω τόσο καλή όσο εκείνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα