Είσαι έτοιμες να δείτε το νέο hair look της Gigi Hadid; Ναι, είναι αυτό που λατρεύουν οι πιο stylish Γαλλίδες!

Η Gigi Hadid είναι πλέον μαμά και χαίρεται την χιονισμένη Νέα Υόρκη με την κόρη και την αδερφή της. Παράλληλα φροντίζει να αποκαλύπτει στους θαυμαστές της και followers την νέα της καθημερινότητα αλλά και το beauty look της που συνεχίζει να είναι υπέροχο.

Λίγες μέρες πριν φύγει η χρονιά μάλιστα, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα από τα ωραιότερα looks αφού ήθελε να ανανεωθεί. 

“Φρέσκο

χιόνι, φρέσκο κούρεμα” σχολίασε η Hadid δίπλα από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχει τα μαλλιά της μαζεμένα σε κότσο με τις ολοκαίνουριες curtain bangs να τον αναβαθμίζουν και να κολακεύουν το πρόσωπο της με τον καλύτερο και πιο γοητευτικό τρόπο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Υπεύθυνη για το νέο της look είναι η hairstylist Alie Hernadez η οποία έκανε repost τη selfie της Gigi σχολιάζοντας το κούρεμα με μία μόνο λέξη: “Banging“!

Οι curtain bangs του μοντέλου έχουν μεσαίο μήκος και πρόκειται για ένα από τα trends που έχουν ήδη υιοθετήσει αρκετές celebrities και θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες.

Το look είναι εμπνευσμένο από τα 60’s και χαρίζουν ένα retro twist στα μαλλιά σας, όποιο κι αν είναι το μήκος τους. Σε αντίθεση με τις αφέλειες δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, ειδικά αν έχετε ίσια μαλλιά.

Και στην αντίθετη περίπτωση όμως με μία μόνο κίνηση χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ είναι αρκετή.

Αν λοιπόν έχετε ραντεβού με τον κομμωτή σας και θέλετε μια αλλαγή που θα χαρίσει την τέλεια πινελιά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του δείξετε τη συγκεκριμένη selfie.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Οι 3 ωραιότερες ξανθές αποχρώσεις για εσάς που αποφασίσατε να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή!

Κόκκινο eyeliner: Γιατί τις φετινές γιορτές όλα επιτρέπονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα